Kapcsolat

Gaming

Csapj le ingyen a Horizon Zero Dawnra a Sony Play at Home akciója keretében

Ingyen játék mindig jó, főleg ha olyan minőségi, mint amilyen a Guerilla Games 2017-es játéka.

blank

blank

Mint ahogy azt a Sony jó előre jelezte, a Play at Home kezdeményezésük részeként a Ratchet & Clank, az Abzû, a Subnautica, az Enter the Gungeon, a The Witness, a Rez Infinite, az Astro Bot Rescue Mission (PS VR), a Moss (PS VR), a Paper Beast (PS VR) és a Thumper (PS VR) után a leginkább a Killzone-játékokról elhíresült Guerilla Games 2017-es remekbeszabott alkotása, a Horizon Zero Dawn is egyetlen peták kicsengetése nélkül bezsákolhatóvá vált, ráadásul az akció kivitelezéséhez még csak PS Plus előfizetéssel sem kell rendelkezni.

Ahhoz, hogy a magunkénak tudhassuk Aloy kalandjait, csupán annyit kell tenni, hogy a PS4 vagy PS5 masina bekapcsolása után ellátogatunk a PS Storeba (de megtehetjük ezt webes felületen keresztül is), felkeressük a játék adatlapját, majd rányomunk az Add Library gombra, és már tölthetjük is lefele, méghozzá a The Frozen Wildsra keresztelt kiegészítéssel egyetemben. Kapkodni persze nem kell, ugyanis az ajánlat egészen május 15-ig él, de jobb előbb letudni, nehogy feledésbe merüljön. A lecsapott játék természetesen az akció befejeztével is a PSN könyvtárban marad, a későbbiekben pedig bármikor letölthető és játszható lesz.

A Horizon Zero Dawn eredetileg tehát 2017-ben jelent meg a PS4 egyik húzócímeként, de tavaly derült égből megkaptuk a PC-s portot is, valamint a dolgok jelenlegi állása szerint idén érkezik a folytatása Horizon Forbidden West címmel PS4 és PS5-re. Hogy ez az elkövetkezendő kilenc hónap folyamán ténylegesen is megvalósul, arra mi nem mernénk mérget venni.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak