Kapcsolat

Gaming

Csupa menő újdonságot hozott a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales legújabb frissítése

Nagy erő, nagy felelősséggel jár – tartja a hírhedt Ben bácsi mondás, amelyet úgy fest, az Insomniac Games csapata erősen meg is fogadott.

blank

blank

A tavaly a PS5 egyik nyitócímeként, de közben PS4-re is debütált Marvel’s Spider-Man: Miles Moralesben még csekélyke tartalma ellenére is egy – mondhatni, majdnem – tökéletes Spider-Man spin-offot üdvözölhettünk. És bár a fejlesztő Insomniac Games eddig nem tett semmiféle bejelentést az ügyben, hogy kap-e a játék bárminemű kiegészítést a jövőben, egy derült égből érkezett frissítés azonban menő újdonságokkal fűszerezte meg a játékot, igaz, ebből az egyiket kizárólag a next-gen PlayStation-tulajok élvezhetik ki.

Ezek egyike – amely mindkét platformon nyüstölők számára egyaránt elérhető – nem más, mint egy vadiúj, bárki számra ingyenesen elérhető Advanced Tech Suit outfit, a másik, a PS5-ös verziót érintő pedig egy technikai ráncfelvarrás, amely a címszereplő Miles izomzatán korrektúrázott. Egész pontosan immáron szemmel is láthatjuk, ahogy a karakter bicepsze megfeszül egy-egy ütés vagy hálóhintázás közepette a pókgúnya alatt.

blank

Ezenfelül a frissítés még néhány apróbb hibát is befoltozott, mint például az alkalomadtán megingó képkocka per másodpercenkénti számot, az eltűnő játékosmodell -és térképen átesős bugot, ami korábban egyes missziók újrázásánál lépett fel, valamint a túlságosan is sötét helyeket is fényesebbé tette.

A Marvel’s Spider-Man: Miles Morales 2020. november 12-én jelent meg PlayStation 4 és PlayStation 5 gépekre, hazánkban szokás szerint magyar felirattal ellátva.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak