Kapcsolat

Gaming

Cyberpunk 2077: még láthatjuk mozgásban a megjelenésig, azt is tudjuk, mikor

A CD Projekt Red örömmel népszerűsíti várva várt akció-szerepjátékát különböző eseményeken, melyekből ez idáig hármat láthattunk, de nyugalom. Hamarosan lesz még egy.

blank

blank

Miután a Cyberpunk 2077 hivatalosan is aranyba ment a múlt hét elején, ezzel egyidelűleg a november 19-ei debütálás is biztossá vált szerencsére. Ugyanakkor ez még messze nem jelenti azt, hogy a lengyel csapat ne engedne több bepillantást a Night Cityben zajló eseményekbe. Jön ugyanis egy újabb Night City Wire esemény, amit a csapat hivatalos Twitch-csatornáján követhetünk majd október 15-én este hattól.

A menetrend szinte egy hasonló show-ra lehet számítani, mint amilyet az előző három Night City Wire során is láthattunk: az első eseményen egy új játékmenet trailert kaptunk, a második a karaktereket és fegyverarzénálukat helyezte reflektorfénybe, a harmadik közvetítés pedig magával Night City-vel foglalkozott tüzetesebben. A soron következő során a fejlesztők ígérte szerint a különböző járművek kapják a főszerepet, azok hangjával, kinézetével és egyéb tulajdonságaival együtt – természetesen mindez egy játékmenet bemutató keretében lesz látható.

A virtuális valóság-elemekkel operáló cyberpunkos sci-fi lassan egy évtizede készül már a CD Projekt Red műhelyében, több halasztást követve azonban hamarosan megérkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak