Kapcsolat

Sorozat

Darth Maul is feltűnhet a The Clone Wars 2021-ben érkező spin-off sorozatában

blank

blank

Valamivel több mint két hete jelentették be, hogy a The Clone Wars széria is tovább bővül 2021-ben a The Bad Batch címen érkező animációs spin-off képében. A sorozatról azt lehet tudni, hogy az anyaszéria 7. évadában debütált különleges klónalakulatra fókuszál majd, cselekménye pedig a 66-os parancsot követő időkben játszódik. A Disney/Lucasfilm egyelőre többet nem árult el a produkcióról, azonban a Darth Maul hangját szolgáltató színész nemrégiben erősen utalt rá, hogy karaktere ebben a történetben is tiszteletét teszi.

Sam Witwer, a(z ex-)sith tanítványt, Darth Mault megszólaltató színész nemrég a Thief 2: The Metal Age streamjében beszélt kicsit a készülő The Bad Batch sorozatról, amiben többek közt elárulta, hogy ugyanarra a vizuális megjelenésre számíthatunk, amit a The Clone Wars befejező évada is képviselt, valamint az első részek alapján a történetet is ígéretesnek írta le, amiért egy teljesen új szegmensét mutatja majd be a messzi-messzi galaxisnak. Bár Witwer konkrétan nem jelentette ki, hogy a zabrak erőhasználó is feltűnik a The Bad Batchben, azonban joggal merülhet fel a kérdés, hogy mi más okból látta volna a széria korai epizódjait?

Ugyan ezen a ponton még nem lehetünk biztosak benne, hogy a színész is a széria stábjának a tagja, azonban Maul valamikor A Sith-ek bosszúja utáni időszakban avanzsál a Vörös hajnal nevű bűnszervezet vezetőjévé, amit a Solo: Egy Star Wars történet vezetett fel, a történet azonban nem került eddig kifejtésre. Könnyen lehet tehát, hogy a Bad Batch klónalakulat a Hajnallal is összerúgja a port a Klónháborúkat követő időkben. Ha mindez nem volna elég, a feltételezés valamennyire egybevág a The Direct korábbi értesüléseivel is, ami szerint Maul több Disney+-ra érkező produkcióban is feltűnik a jövőben.

Sam Witwer a The Clone Warsban, a Rebelsben és a Soloban kölcsönözte Maul hangját, és valószínűleg a karakter a 2021-ben debütáló The Bad Batchben is az ő hangján szólal majd meg – már ha valóban feltűnik benne. Továbbá korábban Galen Mareket (más néven Starkillert) is ő szólaltatta meg a Star Wars: The Force Unleashed első és második részében.

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak