Kapcsolat

Sorozat

[DCFD] Befuttott a Zack Snyder’s Justice League első előzetese, és azt is megtudtuk, milyen formában érkezik

blank

blank

Még májusban érkezett a nagy hír, hogy az évek óta kövelet Az Igazság Ligája rendezői változata mégis elkészül Zack Snyder és a HBO Max jóvoltából – a hírről korábban mi is beszámoltunk, amelyben egyben részletesen is leírtuk a Snyder’s Cut történetét. A rendező azóta rövidke kedvcsinálókkal és sosem látott jelenetekkel borzolta a kedélyeket, a Warner Bros. saját DC-s rendezvénye első paneljén pedig immár az első hivatalos előzetest is megkaptuk, több izgalmas részlet menetkíséretében.

Nem sokkal a rendezői változat bejelentése után Zack Snyder (300) direktornak szegték a kérdést a Justice Con nevű külsős eseményen, hogy pontosan milyen régi és új felvételeket fog használni saját változatához, mire Snyder egységesen azt felelte: „Előbb pusztítanám el és gyújtanám fel a filmet, mintsem olyan képkockát használjak, amit nem én forgattam le. És ez a k**va nagy igazság.”

Kapcsolódó: Új irányt szabhat a Zack Snyder-féle Az Igazság Ligája a DC filmes univerzumának

Mint kiderült, a rajongók és egyben Snyder álmának megvalósítása igen sok pénzébe fáj a HBO Max-nek (ugyanis a produkció többek közt a streaming platformnak köszönhetően valósulhat meg), maga a rendező viszont egyetlen fityinget sem kér a munkáért. Cserébe kompromisszumok nélkül végezheti feladatát, ami ugyan messze nem fog annyira szorosan kapcsolódni már a DCEU-hoz, mint ahogy azt eredetileg megálmodta, de pontot tesz Az acélemberrel elindított történet végére.

blank

Persze Snyder produkciójának a bemutatásáig még várnunk kell egy kicsit, a DC FanDome keretein belül megérkezett első és egyben bitangul hangulatos előzetessel azonban megint egy kicsivel közelebb kerülünk a legendás vágás sztorijához, valamint a rendező eredeti elképzeléseihez.

Az eredeti előzetest egy kellemetlen okból eltávolÍtották, ezért ideiglenesen a Movie Trailers Source által feltöltött változatot ágyaztuk be a cikkünkbe

Ha pedig az előzetes önmagában nem volna elég, egyebek mellett a legendás direktor azt is elárulta a maga panelbeszélgetésén, hogy Az Igazság Ligája Snyder vágás nem a klasszikus módon, hanem egy négyrészes minisorozatként fog debütálni a HBO Max kínálatában (nálunk a HBO GO-n lesz elérhető) valamikor 2021-ben, az epizódok pedig egyenként 60 percesek lesznek – de később természetesen egy négyórás változatban is felkerül majd a platformra.

A magunk részéről nagyon nem voltunk megelégedve sem a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalával, sem a Joss Whedon-féle Az Igazság Ligája filmmel, viszont a látottak alapján most már tényleg nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy miféle értékekkel bír majd a következő régi-új DC-s szuperhősfilm.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak