Kapcsolat

Gaming

Diablo 2: Resurrected – Újabb játékmenet videók érkeztek

Régi ismerős egy vadiúj köntösben.

blank

blank

Ugyan meglehetősen nagy csend honol a Blizzard háza táján, ha a készülő Diablo IV-ről vagy a mobilokra készülő Immortalról van szó, pedig nem mostanság jelentették be őket. Szerencsére ugyanez már nem mondható el a Diablo 2 újrahangszerelt változatáról, a Resurrectedről, amit a februárban lezajlott BlizzConlineon dobtak be a digitális rendezvény szuperszenzációjaként. És bár a megjelenését illetően csak annyit lehet tudni, hogy valamikor az idei év folyamán érkezik majd PC, Xbox One, Xbox Series X / S, PlayStation 4 és PlayStation 5 platformra – utóbbi esetében ráadásul a haptikus DualSense vezérlő képességeit is kiaknázza majd –, a kaliforniai székhelyű cég a legkevésbé sem fukarkodik, ha ropogós információkról van szó. Nemrég megtudtuk például, hogy milyen extra funkciókkal vértezték fel a programot, az amerikai IGN-nek köszönhetően betekintést nyerhettünk a játékmenetbe, na meg a zárt alfatesztekről is kiderült egy s más, melyek közül az első már le is zajlott néhány szerencsés kiválasztottal a fedélzetén.

Igen ám, csakhogy az ízelítők listája itt még korántsem ért véget, újabban ugyanis – az utóbbi lehetőségből kifolyólag – további két húszperces játékmenet bemutató látott napvilágot, amelyeken a Sorceress karakter képességeit és fejlődését vehetjük alaposabban szemügyre. Íme:

Aki nem jutott be a zárt kapukon túlra, ne csüggedjen, ugyanis lesz lehetőség még belekóstolni a Diablo 2: Resurrected játékmenetébe, igaz, azt nem tudni, hogy pontosan mikor. Az esetben pedig, ha valaki megint csak nem férne fel a listára, de mérget merészel venni rá, hogy nem fog csalódni a 2000-es évek egyik, ha nem konkrétan a leglegendásabb hack ‘n’ slash szerepjétákának remakejében, az a Battle.neten akár már elő is rendelheti magának 40 dollár, illetve 60 dollár fejében, amelyek közül az előbbi a Resurrectedet, az utóbbi The Diablo Prime Evil Collection pedig a Resurrected mellett a Diablo III-at és Reaper of Soul, illetve Rise of the Necromancer kiegészítőket tartalmazza némi exkluzív kozmetikai elemmel megspékelve.

A játék tehát valamikor 2021 folyamán kerül forgalomba minden fontosabb platformra – leszámítva a switches verziót, amelyről egyelőre nem beszélt a Blizzard, ám nem elképzelhetetlen, hogy később a Nintendo hibrid masináján is tiszteletét teszi.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak