Kapcsolat

Másvilág

Egy cosplayer szerint a Netflix “ellopta” külsejét az új Resident Evil / Kaptár CG sorozat plakátjához

blank

blank

Nemrégiben a Capcom a Netflix-szel közösen jelentette be következő CG Resident Evil / Kaptár projektjét, az Infinite Darkness-t / Végtelen sötétséget, ami 2021-ben fog érkezni a streaming platformra, főszereplője Claire Redfield és Leon S. Kennedy lesz, a története pedig nyolc egyórás epizódból fog összeállni. A bejelentést egy rövid előzetessel és egy poszterrel is megtámogatták, az utóbbin pedig még egy cosplayer is felfedezte magát.

Bár arról, hogy a plakáton látható Claire és @rissoft344 claire-es viselete mennyire egyezik meg, megoszlanak a vélemények, a karakter beállása és valamelyest arca viszont tagadhatatlanul a cosplayer fotóját idézi.

blank

A hasonlósságot maga @rissoft344 fedezte fel, aki aztán jól meg is vádolta a médiaszolgáltatót a Twitteren, hogy a készülő tévésorozat plakátjához egyértelműen az ő arcát és pózát használták fel a tavalyi resident evilös fotósorozata egyik darabjáról. @rissoft344 a bejegyzéshez egy videót is készített, amiben egymásba illesztette a képeket, de a tweettet azóta eltávolította, sok rajongó azonban még mindig arra buzdítja őt, semmiképpen ne hagyja annyiban az ügyet, tegye meg a szükséges jogi lépéseket a céggel szemben.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak