Kapcsolat

Gaming

Szinte biztos, hogy Janina Gavankar visszatér Iden Versio szerepéhez, a kérdés csak az, hogy ez a Battlefront 3 keretében valósul-e meg? Valószínűleg igen

Mindenesetre a játékra úgy tűnik, hogy biztosan számíthatunk.

blank

blank

Úgy tűnik, hogy a Star Wars Battlefront 2 kampányának főhősnőjét, Iden Versio-t alakító Janina Gavankar megszellőztette szerepéhez való visszatérését egy Twitter-bejegyzés formájában, a kérdés csupán az, hogy mely készülő star warsos projektben láthatjuk majd viszont? A legtöbb érv a már sokat emlegetett Star Wars Battlefront 3 mellett szól, főleg, hogy motion-capture színésztársa, a szintén a Star Wars Battlefront 2-ben látott Del Meekot megformáló TJ Ramini is hasonló dolgot hintett el nemrégiben, ugyancsak képes formában. Na mindebből még vétek lenne bármiféle messzemenő következtetést levonni, annak fényében azonban rögtön értelmet nyer a feltételezés, hogy Gavankar és Ramini mellett Anthony Skordi (Garrick Versio) is Los Angelesben tartózkodott nemrég, méghozzá ugyanabban az időben, mint Ramini, akivel meg is erősítették, hogy egy még be nem jelentett projekten munkálkodnak.

blank

Már csak azért is időszerű lenne egy újabb Star Wars Battlefront játék, mert a legutóbbi felvonás hivatalos támogatását nemrég függesztette fel az Electronic Arts, aki bár elesett a Star Wars jogok exkluzivitásától, nem titok, hogy a jövőben is szállít majd messzi-messzi galaxisban játszódó játékokat. Ez utóbbiakból pedig elég jó kilátásaink vannak a jövőt illetően, hiszen a Ubisoft nyílt világú játéka mellett a jelek szerint még a Knights of the Old Republic is trilógiává dagadhat.

Ugyanakkor arról sem szabad elfeledkezni, hogy a The Mandalorian 3. évada is készülőben van, ami a tervek szerint valamikor 2022-ben kerülhet leghamarabb műsorra, a Versio által vezetett Inferno Squad pedig már Din Djarinék kalandjában is felbukkanhat. Mivel a The Mandalorian 2. szezonja szinte egy nagy fanservice-rengeteg volt többek közt olyan karakterek szerepeltetésével, mint Cobb Vanth, Boba Fett, Ashoka Tano és Luke Skywalker (és még itt nem soroltunk fel mindenkit), nem lenne meglepő, ha előbb-utóbb a Battlefront 2 karakterei itt is tiszteletüket tennék a folytatásban.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak