Kapcsolat

Gaming

Egy multiplayer meccs erejéig belepillanthattunk az Age of Empires IV játékmenetébe

Village People.

blank

blank

A világ egyik legismertebb stratégiai játéka az Age of Empires-sorozat, mely 1997-ben kezdte meg hódító útját, és lassan (de biztosan) már a negyedik fejezet is megérkezik. A Relic Entertainment égisze alatt készülő programra még egy bő hónapot kell várnunk, ám a fejlesztők úgy gondolták, hiba lenne addig játszani a rajongók idegeivel, így egy multiplyer meccs erejéig belepillanthattunk az Age of Empires IV játékmenetébe.

A szóban forgó mérkőzésen két játékos mérte össze erejét, egyikük (a piros színű) a Német-Római Birodalommal, a másikuk (a kék színű) pedig a ruszokkal indult csatába. Mindkét hadseregnek vannak egyedi egységei, a Birodalom zászlaja alatt ott futkos a Landsknecht, egy katona óriási pallossal a kezében, aki csapásaival egyszerre több találatot is be tud vinni. A másik oldalon a Streltsy-vel találkozhatunk, ő egy baltával és puskával felszerelt gyalogos, aki egy helyben állva a legveszélyesebb, ugyanis minél több időt tölt így, annál halálosabbak a lövései. És természetesen a különböző bónuszok sem hiányozhatnak a repertoárból, a ruszok ezt állatok levadászásával zsebelhetik be, míg a német-rómaiaknál a már egész korán megidézhető pap gondoskodik erről a nyersanyagkitermelés sebességének fényében. Ezenkívül mindkét népnek vannak egyedi épületei, az új korba való átlépéshez ezeket kell fejleszteni.

Összességében tehát nem sok újdonságot tartogat az Age of Empires IV, de ez a videó egyértelműen pozitív megvilágításba helyezi a programot. Amely október 28-án jelenik meg PC-re, a Game Pass részeként már aznap elérhető lesz az előfizetéssel rendelkezők számára, de beszerezhető lesz a Microsoft Store-ban és Steamen is.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, valamint ha érdemesned látod, támogasd munkánkat Patreonon, hogy fejlődni tudjunk!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak