Kapcsolat

Másvilág

Egy nő egy másik fejét taposta egy PlayStation 5 miatt

Boldog Karácsonyt, gyerekek!

blank

blank

Talán senkit nem ér meglepetésként, ha azt mondjuk, a fekete pénteki akciók miatt gyakorta előfordul, hogy a nép egymást tapossa. Ahogy az sem újdonság, hogy a PlayStation 5-höz nehéz hozzájutni mostanság. Bár most nincs fekete péntek, a karácsonyi bevásárlási láz azonban hivatalosan is a tetőfokára hágott, ezt pedig egy videóval is alá tudjuk támasztani, amiben két nő esett egymásnak egy újgenerációs masina miatt. Ha valaki a nyers összecsapást szeretné megtekinteni, az ITT teheti meg, de előre szólunk, hogy egyes olvasóink felkavarónak találhatják ezeket a képsorokat, ezért megtekintésüket csak erősebb idegzetűeknek ajánljuk.

Ugyan a szóban forgó technikai eszköz neve nem hangzik el az észak-karolinai Charlotte városában található Walmartban készült videón, az a bizonyos F-betűs szó annál többször. A két nő addig-addig veszekszik egymással, míg egyiküknek elgurul a gyógyszere és a másikra támad, majd mindketten a földre kerülnek. Erős ütlegelés után a támadó végül a másik mellkasára áll, majd arcon tapossa, aki pár másodpercre eszméletét veszti.

A helyszínre érkező rendőröknek munkája azonban nem akadt, mert kiérkezésükkor már sem a sértett, sem a támadó nem tartózkodott a boltban. Az eset margójára odabiggyesztenénk, hogy az erőszak minden formában elítélendő és elgondolkodtató, hogy a nézelődők közül volt olyan, aki remek háttérnek találta az esetet egy szelfizéshez, de segítséget nyújtani vagy kettejük közé állni senki sem akart.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak