Kapcsolat

Gaming

Kiderült, mikor leplezik le a Life is Strange sorozat következő darabját

A kiadó mellette sok minden mást is tartogat.

blank

blank

A Life is Strange a Dontnod Entertainment sikertörténete: ott ahol mások elbuktak az epizodikus kivitelezésű játékok kiadásában, ők sikerre vitték a receptet. Nem csoda hát, hogy a második évad után egy újabb kitérőt teszünk a játék univerzumába, méghozzá hamarosan kiderül az is, hogy pontosan mikor. A Square Enix ugyanis bejelentette, amit már eddig is sejteni lehetett: saját online prezentációban mutatja be soron következő címeit, ennek során leplezik le a következő Life is Strange játékot is, vadiúj hőssel, új képességekkel és új történettel.

Szerencsére nem is kell sokat várni rá, nem egész egy hét múlva, egész pontosan március 18-án, hazai idő szerint délután 6 órakor tartja a Square Enix a 40 perces online videóprezentációt. Ennek során nemcsak a következő Life is Strange sorozatot leplezik le, hanem számos más játék is rivaldafénybe kerülhet, a Twitteren nemrég közzétett “szórólap” szerint az Outriders, Marvel’s Avengers, Tomb Raider 25th Anniversary, Just Cause Mobile és a Balan Wonderworld mellett a Square Enix Montreal új játékai is szerephez jutnak majd.

blank

A nagy kérdés már csak az, hogy emellett vajon a korábban kiszúrt titokzatos márkanevek közül lesz-e meglepetésvendég a műsor során, avagy sem. Nagy tételben ugyan nem mernénk fogadni rá, de a Final Fantasy kapcsán esélyesnek látszik egy bejelentés, de a számos lehetséges variáció közül nehezen tudjuk eldönteni, hogy melyik a legvalószínűbb.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak