Kapcsolat

Gaming

Elhalasztották az Assassin’s Creed Valhalla első nagyobb, Wrath of the Druids címet viselő kiegészítőjét

De szerencsére nem kell sokkal tovább várnunk rá a tervezettnél.

blank

blank

Mint az már az Assassin’s Creed legújabb etapja, a Valhalla megjelenése előtt nyilvánvalóvá vált, a Ubisoft igencsak hosszútávon gondolkodik a játék támogatását illetően. Ennek apropóján a novemberi megjelenés után nem sokkal érkezett is egy vikinges event, a Yule fesztivál, februárban egy River Raid, avagy folyami fosztogatásra keresztelt portyázós játékmód követte, valamint a második fesztivál is elrajtolt márciusban. Itt persze a lista még korántsem ért véget, hiszen számos egyéb hasonszőrű apróságra számíthatunk a közeljövőben, valamint érkeznek az első nagyobb kiegészítések is a Wrath of the Druids, illetve a Siege of Paris képében.

Az elsőben Írországba utazhatunk majd, hogy egy ősi és titokzatos druidisztikus kultúra rejtelmeit tárjuk fel, a másodikban pedig Párizs ostromát élhetjük majd át. Bár az utóbbiról csak annyit tudni jelenleg, hogy valamikor a nyári időszakban érkezik majd, előbbi azonban már kapott megjelenési dátumot: ez a tervek szerint április 29-re volt kitűzve. Igen ám, csakhogy a franciák a minap bejelentették a DLC halasztását egy Twitter-bejegyzés formájában. Szerencsére azért nem egy egetrengető dátummódosításról van szó, csupán két hétről, amit a fejlesztők azzal indokoltak, hogy előreláthatólag nem tudják tartani a 29-ei premiert, hogy az új tartalom végkifejletében azt a minőséget képviselje majd, amelyet ők megálmodtak. Ez a plusz idő pedig már úgy vélik, elegendő lesz ahhoz, hogy május 13-ra befejezették a munkálatokat.

A Wrath of the Druids tehát várhatóan május 13-án érkezik, árcéduláján pedig 25 eurós összeg fityeg majd, de része lesz a szezonbérletnek is, amelyet az Assassin’s Creed Valhalla Gold, Ultimate és Collector Edition kiadása egyaránt magába foglal.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak