Kapcsolat

Gaming

Elképesztő! Most ingyen van a Watch Dogs 2 és a Football Manager 2020 is

blank

blank

Úgy tűnik, hogy az Epic Games Store egy váraltan húzással is előrukkolt a mai ingyenes játékdömpingje során, ugyanis kicsivel öt óra után egy előre be nem jelentett Watch Dogs 2-vel és egy Football Manager 2020-szal is megfűszerezte mai ajánlatát.

Ahhoz, hogy a könyvtárunkba tegyünk a Watch Dogs 2 és a Football Manager 2020-at egyetlen fitying kicsengetése nélkül, csupán annyi a teendő, hogy ismét ellátogatunk az áruház weboldalára, ha még nem tettük, regisztrálunk egy fiókot (de akár a Google fiókunkkal is beléphetünk), külön-külön felkeressük a játékok adatlapját (ezeket itt: Watch Dogs 2 és itt: Football Manager 2020 is meg lehet tenni), és rábökünk a képük alatt látható GET gombra. Ezt követően a játékok automatikusan a könyvtárunkhoz adódnak, a későbbiekben pedig bármikor letölthetjük őket és játszhatunk velük az Epic Games kliensprogramján keresztül.

Természetesen a Stick it To The Man! is továbbra is ingyenes, amit szintén a fentebb olvasható eljárás szerint lehet beszerezni EZEN a linken keresztül. Az ajánlat mind a három program esetében szeptember 24-ig öt óráig él.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak