Kapcsolat

Sorozat

Élőszereplős Mace Windu sorozat érkezhet, ami a jedi mester fiatalkorára fókuszálna

blank

blank

A Disney/Lucasfilm jelenleg több kisképernyős projekten is munkálkodik, köztük a The Mandalorian 2. évadán, az Obi-Wan minisorozaton, a zsivány, Cassian Andor önálló produkcióján, valamint a The Bad Batch című The Clone Wars spin-off szérián. És úgy tűnik, hogy a Lucasfilm ötletbazárja itt még nem merül ki, ugyanis a legfrissebb információk szerint a stúdió ezúttal egy Windu mester fiatalkorát bemutató sorozat lehetőségét is fontolóra vette.

A CBR.com hívta fel rá a figyelmünket, hogy korábban a potenciális Ahsoka Tano szériáról is árulkodó DanielRPK Patreonja szerint a Lucasfilm továbbra is Disney+-ra szánt star warsos sorozatokban gondolkodik, újonnan pedig egy Mace Windu életét feldolgozó produkció lehetősége vetődött fel a stúdiónál. A széria az információk szerint leginkább a jedi mester ifjúkorát mutatná be, de bizonyos jelenetekben a karakter idősebb énje is feltűnne benne, akit természetesen ezúttal is Samuel L. Jackson (Bosszúállók, Ponyvaregény) alakítana.

Kapcsolódó: Darth Maul is feltűnhet a The Clone Wars 2021-ben érkező spin-off sorozatában

Habár a projekt létezését egyelőre semmilyen hivatalos forrás nem erősítette meg, ráadásul DanielRPK szerint is egyelőre csak felvetésként van jelen a Lucasfilmnél, azonban a karaktert alakító L. Jakson tavaly már kifejtette egy műsorban, hogy mennyire szeretne még egy utolsó kört futni a messzi-messzi galaxisban lila pengéjű kardforgatójával, akiről nem mellesleg a színész váltig állítja, hogy túlélte a corusanti Palpatine-Anakin-Windu incidenst.

Hogy a sorozat tényleg megvalósul-e vagy végül ez is a tervezőszoba padlóján végzi, azt most még nehéz volna megmondani, mindenesetre – szerintünk – először a Kenobinak volna illő befutnia, mielőtt bármi máson kezdenék törni a fejüket a Lucasfilmnél. Na de ha már így felröppent, ti örülnétek egy Windu mester ifjúkorára fókuszáló sorozatnak?

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, nehogy lemaradj, és ne feledkezz meg szeptemberi nyereményjátékunkról sem, aminek keretein belül most két Marvel+ képregényt, egy steames Hellblade Senua’s Sacrifice kulcsot, fődíjként pedig egy 28 cm-es Baby Yoda plüss figurát van lehetőség elvinni tőlünk.

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak