Kapcsolat

Film

Előzetesen a LEGO Star Wars Terrifying Tales, a Disney+ halloweeni különkiadása

Ezúttal másféle szellemek lepik el a messzi-messzi galaxist.

blank

blank

A Halloween manapság már olyan ünnepnek számít az Egyesült Államokban, mint a karácsony, épp ezért cseppet sem meglepő, hogy a videojátékok mellett a filmipar is igyekszik emlékezetessé tenni ezt az időszakot. A szórásból természetesen a Disney+ sem akar kimaradni, és mivel az egeres cég tulajdonában lévő Star Wars még mindig nagy népszerűségnek örvend, ezzel próbálnak meg kedveskedni a rajongóknak (na meg az előfizetőknek). El is készült a LEGO Star Wars Terrifying Tales, a platform saját halloweeni különkiadása,amely a messzi-messzi galaxis eddig nem látott oldalát hivatott bemutatni. És amit most előzetesen is megtekinthetünk.

És hogy miért is olyan különleges az Atom Cartoons műhelyében készült, szűk negyvenöt perces alkotás?, Nos, a LEGO Star Wars Terrifying Tales a címéből adódóan az űropera jól ismert karaktereit helyezi különféle ijesztő és kísérteties szituációba, amelyeket egymástól független történetekben tekinthetünk meg. A fő sztori (mely a Skywalker kora eseményei után játszódik) főszereplője Poe Dameron és BB-8 lesznek, akik kényszerleszállást hajtanak végre A Sithek bosszújában látott Mustafaron. Itt találkoznak Graballa-val, a Hutt-tal, aki megvásárolta Darth Vader itteni kastélyát, és most azon munkálkodik, hogy az épületet a galaxis első, Sith-mintára berendezett all-inclusive luxusszállodájává alakítsa. Főhőseink mellette természetesen más csodabogarakkal is megismerkednek, köztük egy Dean nevű szerelővel, aki Graballa-nak dolgozik (és később hű segítőtársnak bizonyul), de felbukkan a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történetből ismerős Vaneé is, akinek vezetésével Poe és BB-8 bejárják a kastélyt, miközben szembenézve félelmeikkel próbálják megakadályozni az ősi gonosz erő felemelkedését (és meghallgatják a többi három történetet).

Amikről Disney+ bejelentésében szintén lehullt a lepel, a The Lost Boy arról mesél, miként “ismerte meg” a fiatal Ben Solo későbbi énjét, Kylo Rent, a The Dueling Monstrosities Darth Maul és Grives tábornok újjászületése körül fog forogni, míg a The Wookiee’s Paw azt mutatja be, mi történne, ha Luke Skywalker kívánságai valóra válnának.

A LEGO Star Wars Terrifying Tales rendezője Ken Cunningham, a forgatókönyvet David Shayne írta, a főszereplők hangjait Jake Green (Poe Dameron), Raphael Alejandro (Dean), Dana Snyder (Graballa, a Hutt), Tony Hale (Vaneé), Christian Slater (Kylo Ren), Trevor Devall (Palpatine császár), Mary Elizabeth McGlynn (NI-L8) és Matt Sloan (Darth Vader) szolgáltatják. A produkció október 1-jén debütál a Disney+ kínálatában, bő egy héttel a szintén rendhagyónak mondható Star Wars: Visions után.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, valamint ha érdemesned látod, támogasd munkánkat Patreonon, hogy fejlődni tudjunk!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak