Kapcsolat

Sorozat

Elveszítette egyik főszereplőjét az élőszereplős Pindúr Pandúrok-sorozat

Szegény szériát még az ág is húzza.

blank

blank

Igencsak ambíciózus projektet jelentett be a The CW még 2020 augusztusában, a társaság ugyanis a Cartoon Network nagysikerű és nyugodtan mondhatjuk, kultikus rajzfilmsorozatából, a Pindúr Pandúrokból készít élőszereplős változatot. Az ötlet kétségtelenül nem volt rossz, mivel az iskoláskorú szuperhősök kalandjai sok gyerek kedvencei voltak anno, a forgatókönyvíró Diablo Cody (Juno, Pszichoszingli)-Heather Regnier (Veronica Mars, Égszakadás) csavart egyet a formulán, és három kislány helyett huszonéves, fiatal nőket állítottak a történet középpontjába, akik kiábrándultak a bűnüldözésből, ami szó szerint elvette a gyerekkorukat. Érdekes döntés, izgalmas lesz látni, mi sül ki belőle, már ha egyáltalán elkészül belőle valami, a Variety ugyanis arról számolt be, hogy a hús-vér Pindúr Pandúrok már csak ketten vannak, miután a sorozat elveszítette egyik főszereplőjét.

A lap tájékoztatása szerint a kilépett színésznő nem más, mint Chloe Benett (A S.H.I.E.L.D. ügynökei), aki Sziporkát, a Pindúr Pandúrok kvázi csapatfőnökét játszotta volna. A búcsú oka egy, az ügyet jól ismerő személy elmondása alapján nem anyagi, vagy más jellegű vita, hanem a színésznő időbeosztása, amit nem tudott összeegyeztetni a pilot epizód újraforgatásával. Amire pedig azért van szükség, mivel a The CW elnök-vezérigazgatója, Mark Pedowitz nem igazán volt megelégedve vele, mivel szerinte az “nem kötődött annyira a realitás talajához, mint kellett volna.” Emiatt azonban most kénytelen-kelletlen meg kell válniuk Benettől, akinek a szerepét a tervek szerint ősszel fogják újracastingolni, így a produkció nagy bizonyossággal tovább fog csúszni.

Ami az élőszereplős sorozat színészgárdájának többi tagját illeti, a Puszedlit alakító Dove Cameron (A mentalista) és a Csuporkát megformáló Yana Perrault egyelőre maradnak, míg Donald Faisonnal (Drake Utonium professzor), Nicholas Podany-val (Joseph “Jojo” Mondel Jr., a gonosztevő majomszerű lény, Mojo Jojo hús-vér alteregója), és Robyn Lively-vel (Sara Bellum) szintén folynak a tárgyalások a visszatérésről. A magunk részéről reméljük, hogy az egyeztetések sikerrel járnak, és a munka rendben folytatódhat tovább, és így talán egy jövő év végi bemutatóra is van kilátás.

blank
Itt még hárman: Dove Cameron (Puszedli), Chloe Benett (Sziporka), és Yana Perrault (Csuporka)

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, valamint ha érdemesned látod, támogasd munkánkat Patreonon, hogy fejlődni tudjunk!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak