Kapcsolat

BREAKING

Érkezik a God of War 2, ráadásul azt is tudjuk, mikor

A tegnap esti PlayStation 5 Showcase több izgalmas bejelentéssel is kecsegtetett, azonban a műsor atombombája kétségtelenül a 2018-as God of War folytatásának bejelentése volt.

blank

blank

Egy ideje már lehetett sejteni, hogy a Sony Santa Monica csapata nagyban Kratos, a görög félistenből lett északi faszagyerek újgenerációs visszatérésén ügyeskedik. Még 2019-ben történt ugyanis, hogy a stúdió oldalán több állásajánlat is felbukkant, amelyek egytől egyig megkövetelték a God of War alapjainak ismeretét az alapvető játékmechanikáktól a harcrendszeren át a történetig, valamint külön felhívták a projektre jelentkező arcanimátorok figyelmét, hogy lelkiekben egy next-gen játékra kell készülniük. Innentől kezdve már nyílt titokként készült a folytatás, sőt egy ponton Cory Barlog, a 2018-as játék direktora azt is bevallotta, hogy korábban terveztek egy DLC-t a God of War-hoz, ami aztán annyira ambíciózus lett, hogy azt inkább egy teljes értékű folytatássá szeretnék faragni.

És úgy tűnik, hogy azzá is faragják, ugyanis a tegnapi Sony-féle show-műsor alkalmából derült égből dobták be a God of War 2 rövidke teaserjét. A pár másodperces videóban a játék ikonikus logóját láthatjuk kirajzolódni, amit aztán egy “Ragnarök is Coming” felirat követ, valamint a Kratos hangját szolgáltató színész, Christopher Judge (Csillagkapu) – aki valószínűleg megint a karaktert fogja megszólaltatni – hangját is hallhatjuk egy “Fel kell készítened magad” félmondat erejéig.

Aki játszott a 2018-as játékkal az tudja, hogy Kratosnak és fiának, Atreusnak bőven akad még tennivalója a fagyos északi tájakon, ahová ráadásul az Istenek alkonya, azaz a Ragnarök is közeledni látszik – legalábbis a kedvcsináló erősen ezt sugallja.

Igaz, kézzelfogható konkrétumokat még nem tudtunk meg a God of War 2 -vel kapcsolatban, annyi viszont biztos, hogy a program kizárólag PlayStation 5 konzolokra fog megjelenni, és hogy már nem is kell rá sokat várni, ugyanis erre valamikor 2021-ben kerül majd sor – mi a jövő év második felére tippelnénk a megjelenést.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak