Kapcsolat

Gaming

[FRISSÍTVE] Leleplezték a Need for Speed: Hot Pursuit Remastered változatát, íme a részletek

blank

blank

FRISSÍTÉS: Az alább olvasható információk mellett az EA hivatalos bejelentéséből kiderült még, hogy a programot 4K felbontáson 60 képkocka per másodperc sebességgel fogjuk tudni játszani, méghozzá az eredetinél jóval nagyobb felbontású modellek, felfrissített bevilágítási rendszer, részletesebb részecskeeffektusok, valamint terebélyesebb látótávolság mellett.

Továbbá az első előzetes és a PC-s gépigény is befutott, az utóbbit a cikk alján találjátok.


EREDETI: A rajongók jó ideje vágynak a 2010-es Need for Speed: Hot Pursuit felújított változatára, a nyár óta pedig az Electronic Arts is nagyban pedzegeti, hogy ezen vágyak kielégítésén mesterkednek. Ugyanakkor tegnap egy visszaszámláló is felbukkant az EA honlapján, amiről bár eddig is tudtuk, pontosan milyen funkciót lát el, egy japán webes áruháznak hála azonban már most minden fontosabb információ kikerült a netre a “titokzatos leleplezésről” – számolt be róla a VG24/7.

Kiderült például, hogy valóban a Need for Speed: Hot Pursuit Remastered-ről van szó, ami előreláthatólag az összes nagyobb platformra – ideértve a PC-t, PlayStation 4-et, Xbox One-t és Nintendo Switch-et – megjelenik november 6-án (az utóbbira egy héttel később, november 13-án), beszerezni pedig 30 euró (nagyjából 11 000 forint) fejében lehet majd.

blank

Továbbá azt is tudni, hogy a kiadás a játék összes megjelent DLC-jét magába foglalja, aminek felhozatala még (nagyjából) 6 órányi extra tartalommal is gazdagodott, többek közt harminc kihívással, vadiúj kozmetikai elemekkel és teljesíthető trófeákkal – hogy pontosan mi mindennel még, azt a szöveg konkrétan nem tisztázza. Azonfelül a játék már a cross-play funkciót is támogatni fogja, ami azt jelenti, hogy bárki együtt autókázhat bárkivel, függetlenül attól, melyik platformon nyüstöli éppen.

Ami pedig a látványt illeti: túl sokat egyelőre nem kaptunk, leszámítva az alább látható képeket, de ha minden igaz, az EA 5 óra után nemcsak ezekkel az információkkal és képekkel áll majd elő, hanem a játékmenetből is mutat valami ízelítőt.

blank
blank
blank

És hogy milyen vas kell a PC-s verzió futtatásához?

Minimum gépigény

  • Op.rendszer:  64 bites Windows 10
  • Processzor: Intel Core i3 2120 / AMD Phenom II X4 965
  • RAM: 8 GB
  • Videokártya: Nvidia GeForce GTS 450 / AMD Radeon HD5750
  • Tárhely: 45 GB

Ajánlott gépigény

  • Operációs rendszer: 64 bites Windows 10
  • Processzor: Intel Core i5 3570K / AMD FX-8350
  • RAM: 8 GB
  • Videokártya: Nvidia GeForce GTX 660 / AMD Radeon R9 270x
  • Tárhely: 45 GB

A 2010-es Need for Speed: Hot Pursuit a Criterion Games gondozásában jelent meg, a fejlesztésben pedig olyan fejlesztőcsapatok is a segítségükre voltak, mint a DICE és az Exient Enterainment – az utóbbi a Wii-s verziót szállította.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak