Kapcsolat

Gaming

Ezek lesznek a PlayStation Plus decemberi ingyenes játékai

Decemberben sem maradunk ingyen játékok nélkül.

blank

blank

Lassan itt a december, így lehetett számítani rá, hogy a Sony felfedi a PlayStation Plus karácsonyi szezonra esedékes ingyenes címeit. Nos, így a tárgyhónap előtti héten ez nem is maradt el, a tokióiak pedig ezúttal is egy videóval leplezték le, hogy aktív előfizetés fejében a jövő hónapban milyen játékokat adhatunk hozzá PSN könyvtárunkhoz egyetlen peták kicsengetése nélkül.

Rocket Arena

Az egyik a Final Strike Games által fejlesztett és az Electronic Arts gondozásában megjelent csapatalapú, külső nézetes lövöldözős játék, a Rocket Arena lesz, amit a legkönnyebben talán a Fortnite és az Overwatch szerelemgyermekeként lehetne jellemezni. A 3v3-as arénaharcok villámgyors tempóban pörögnek, melyek keretében igencsak színes karaktergárda tagjai igyekeznek legyűrni a rivális brigádot, ehhez a legkülönfélébb képességeket és taktikákat bevetve.

A Rocket Arena idén júliusban jelent meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra önállóan, illetve az EA Play részeként.

Worms Rumble

A Team 17 idén újabb taggal színesíti a Worms széria felhozatalát, igaz, nem biztos, hogy abban a formában, amit a rajongók elvárnának. A Rumble alcímet viselő új epizód ugyanis – a korábbi részekkel ellentétben – egy valós időben zajló battle royale játék lesz PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, illetve Sieries X / S-re, ráadásul cross-platform támogatással. A játszmákban 32 fő vehet rész egyszerre, de akinek nem szívügye a versusos túlélősdi, azoknak némi vigaszt nyújthat a deathmatch játékmód, ami szintén helyet kapott a játékban.

A Worms Rumble december 1-én jelenik meg PC-re és PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Just Cause 4

Az Avalanche Studios és a Square Enix kooprodukciójában készült nyílt világú, akció-kalandjátéknak legújabb fejezetében Rico Rodriguez ezúttal a dél-amerikai Solís sziget felé veszi az irányt, ahol egyszerre egy Oscar Espinosa nevű diktátorral és egy zsoldoshadsereggel, a Fekete kézzel is kénytelen összemérni karvastagságát.

A játék annak az Avalanche Apex névre keresztelt játékmotorjának az új verzióját használja, ami képes volt új szintre emelni a dinamikus időjárási hatásokat, úgymint a hó -és homokvihart, tornádót és sok egyéb mást. Ami a játékmenetet illeti, nagyjából itt is ugyanarra kell számítani, mint a Just Cause korábbi részeinél, azaz őrült akciókra és hajmeresztő ejtőernyős mutatványokra. A cselekmény tekintetében ugyanakkor nem sok újjal tud kecsegtetni, de azért kellemes kikapcsolódást kínál mindazoknak, akik néhanapján szeretnek kicsit a világmegmentő szerepében tetszelegni.

A Just Cause 4 2018-ban jelent meg PC, PlayStation 4 és Xbox One platformra.

A játékok december 1-én élesednek, addig – ha valaki esetleg még nem tette – a novemberi hármas kínálat húzható be. Illetve arról sem érdemes elfeledkezni, hogy december 19-20-án bárki ingyenesen multizhat majd, függetlenül attól, hogy rendelkezi-e PlayStation Plus előfizetéssel vagy sem.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak