Kapcsolat

Gaming

Ezek lesznek az áprilisi PlayStation Plus ingyenes címei?

Azért mérget még ne vegyünk rá.

blank

blank

Ahogy azt már megszokhatták a PlayStation Plus előfizetők, a Sony minden hónapban meglepi őket valami “aprósággal”. Csak idén olyan címeket kínáltak a szolgáltatás keretében, mint a Shadow of the Tomb Raider, a Control és a Final Fantasy VII Remake – csak hogy néhányat említsünk a nívósabbak közül –, egyes sajtóértesülések szerint azonban úgy fest, itt még messze nem áll meg a dömping.
SPOILER: az áprilisi kínálat is igencsak erős lesz.

A PlayStation 5 tulajdonosok ezúttal a frissen debütáló Oddworld: Soulstorm-ot élvezhetik majd április 6-tól (mind a játék, mind pedig az áprilisi kínálat akkor fog élesedni), amelyben bár továbbra is marad a hagyományos, oldalnézetes puzzle platformer-formátum, Lorne Lanning, a széria atyja elmondása szerint a Soulstorm sokkal közelebb áll majd a klasszikus Oddworldök temperamentumához, mint az utóbbi darabok.

Ha már a 25. születésnapját ünnepli az 1996-ban indított Resident Evil széria, így nem meglepő, hogy a PS Plus-ban is helyet kap egy darabkája, egész pontosan a Resident Evil 2: Remake PS4-es verziója, amelyben a ’98-as klasszis túlélőhorrort élhetjük át újfent, immáron modern köntösben.

Mindazonáltal, hogy a jövő hónapban érkezik a Resident Evil Village, joggal merülhetne fel a kérdés, hogy miért nem a Resident Evil 7-et csomagolják a PS Plus-ba, annak függvényében azonban, hogy a játék kvázi ingyen jár a PS5 masinákhoz (a PS Collection révén), így érthető, hogy az egyel utána érkezett darab landol a repertoárban.

Az Oddworlddel és a Resident Evil 2 Remake-kel szemben a harmadik cím ugyan kevésbé lesz neves darab, ám annál agyamentebb: ez nem más, mint a  2019-es logikai lúdszimulátor, az Untitled Goose Game.

Ezen a ponton ugyanakkor fontos leszögezni, hogy a fent felsorolt delikvenseket hivatalosan még nem erősítették meg, szóval nem árt fenntartásokkal kezelni addig, amíg maga a Sony nem rántja le a leplet az áprilisi felhozatalról.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak