Kapcsolat

Gaming

Ezúttal 12 000 forintot spórolhatunk meg az Epic Games e heti ajándékaival

Az Epic Games megint nem aprózta el!

blank

blank

Ahogy minden csütörtökön, úgy az Epic Games boltja ma is újabb ingyenes játékokkal várja regisztrált felhasználóit. Ezúttal a Costume Quest 2 és a Layers of Fear 2 szerezhető be egyetlen fillér kicsengetése nélkül.

Ahhoz, hogy megvegyétek a játékokot nulla forint magyar pénzért, nincs más dolgotok, mint legkésőbb október 29-ig ellátogatni az Epic Games webáruházába, külön-külön felkeresni a programok adatlapját, majd ráklikkelni a képük alatt található GET gombra. Mindehhez persze előzetes regisztráció szükséges (de akár a Google fiókotokkal is beléphettek), ezután a játékok pedig már hozzá is adódnak a könyvtáratokhoz, melyeket a későbbiekben bármikor letölthettek és játszhattok velük.

Aki pedig esetleg nem hallott volna még a fentebb említett címekről: a Costume Quest 2 egy, a Double Fine Productions által fejlesztett, indie akció-szerepjáték, melyben egy testvérpárral kell megakadályoznunk egy gonosz fogorvost, akinek szánt szándéka a halloweent eltörlése.

Ezzel szemben a Layers of Fear 2 egy ízig-vérig pszichológiai horrorjáték a Bloober Team SS jóvoltából. A történet szerint egy hollywoodi színész bőrébe kell bújnunk, aki igent mondott egy titokzatos rendező filmjének főszerepére, melyet egy óceánjáró fedélzetén forgatnának. Csak hát nem éppen úgy alakul a forgatás, ahogyan azt hősünk elképzelte.

Az ajánlat mindkét játék esetében október 29-én öt óráig tart, ugyanis akkor élesednek a következő ajándékok, amik nem kisebb címek, mint a tavaly megjelent Blair Witch, valamint a 2009-es Ghostbusters: The Video Game szintén tavalyi remastered kiadása.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak