Kapcsolat

BREAKING

A Far Cry 6 sem jelenhet meg a beharangozott időpontban

A Watch Dogs: Legion, az Assassin’s Creed Valhalla, a Just Dance 2021 és az Immortals: Fenyx Rising után egy darabig már biztos, hogy nem kapunk ubisoftos játékokat

blank

blank

Mondhatni, már csak napok választanak el minket a generációváltástól, de ahogy egyre közelebb kerülünk az időponthoz, úgy fogyatkoznak a masinákon nyüstölhető címek. A sort a Microsoft nyitotta a Halo Infinite elhalasztásával, de azóta a The Ascentről (XSX), a Destruction AllStarsról (PS5), valamint a Cyberpunk 2077-ről (PC,PS4-5, XO-XSX) is megtudtuk, hogy nem debütálhatnak az újgenerációval karöltve. Valószínűleg most mindenki az utóbbi miatt van leginkább kibukva, a 21 napos halasztás azonban rögvest elhalványul a Ubisoft legújabb pénzügyi jelentésének fényében, ami szerint a Far Cry 6 mégsem jelenhet meg 2021. áprilisában.

A Twitteren, illetve a hivatalos oldalukon közzétett beszámoló ugyan nem említ új megjelenési dátumot, az viszont kiderül belőle, hogy a programot a 2021/2022-es üzleti évre tolták át – ez konkrét értelemben a 2021. áprilisa és 2022. márciusa közti időszakot foglalja magába. Az indok természetesen a koronavírus-járvány, egész pontosan az, hogy a fejlesztők a home officeban nem tudtak oly hatékonysággal működni, mint szerettek volna, nem mellesleg számos akadály is az útjukba került.

Rossz hír továbbá, hogy nem a Far Cry 6 az egyetlen. A régóta halogatott Rainbow Six Quarantine érkezésére sem számíthatunk korábban, ugyanis a franciák azt is ugyanezen időszak közé lőtték be. A Rainbow Six Siege spin-offjaként készülő játék fejlesztői külön közleményt adtak ki a halasztás okairól, amelyben ők kerek perec kijelentik, hogy több idő szükségeltetik a játék befejezéséig. És bár a Quarantine már bőven játszható állapotban van, még messze nem azt a minőséget képviseli, amit a Ubisoft Montreal kitűzött maga elé.

A soron következő rainbow sixes játékról egyébként még mindig nem tudni sokat, pedig egy évvel a Far Cry 6 előtt jelentették be, konkrét részletekre idén már aligha érdemes számíthatunk.

Tehát mind a Giancarlo Esposito (The Mandalorian, The Boys, Breaking Bad) rosszarcú diktátorával érkező Far Cry etap, mind pedig a Tom Clancy nevével fémjelzett Rainbow Six Quarantine valamikor 2021. áprilisa és 2022. márciusa között jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, valamint PlayStation 5-re.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak