Kapcsolat

Sorozat

Fény derült a The Witcher: Blood Origin szereplőgárdájára és a rendezőkre is

Reméljük, méltó lesz az anyasorozathoz.

blank

blank

Az univerzumépítés ma már bevett dolognak számít a film-és sorozatkészítés világában (hogy ezen próbálkozások mennyire sikeresek, az más lapra tartozik), így nem meglepő, hogy a két éve nagyot ment netflixes Vaják világa is tovább bővül. A következő kalandra már nem is kell sokat várnunk, szűk egy hét múlva, augusztus 23-án érkezik ugyanis A Farkas rémálma című anime, de az élőszereplős történetek rajongói sem maradnak móka nélkül. Készül ugyanis a The Witcher: Blood Origin, amelynek története 1200 évvel korábban, a Szférák Együttállása idején játszódik, és az első vajákok megteremtéséről szól. Ennek premierdátuma ugyan még ismert, ám a napokban fény derült a szereplőgárdájára, és a rendezőkre is.

A Variety számolt be róla, hogy 10 új színész csatlakozott a Blood Origin stábjához, mégpedig név szerint Mirren Mack (The Nest), mint Merwyn, Dylan Moran (Haláli hullák hajnala), mint Uthrok-One Nut, Zach Wyatt (Városi legendák), mint Syndril, Nathaniel Curtis (Ez bűn), mint Brían, Amy Murray, mint Fenrik, Francesca Mills (Zoolander 2.), mint Meldof, Huw Novelli (The Capture), mint Callan, Lizzie Annis, mint Zacaré, Jacob Collins (A fehér hercegnő), mint Eredin, és Lenny Henry (Harry Potter és az azkabani fogoly), mint Balor. Ők tehát a friss arcok a három “régi motoros”, a Trónok harcából és a Vikingekből ismerős Laurence O’ Fuarain (Fjall), a Tigris és sárkányban, valamint A holnap markában című James Bond-moziban látott Michelle Yeoh (Scian), illetve az április elején távozott, a főszereplő Élie-t alakító Jodie Turner-Smith (True Blood) helyét átvevő Sophia Brown (A rabbi meg a lánya) mellett.

blank
Amy Murray, Dylan Morran, Francesca Mills, Huw Novelli, Jacob Collins, Lenny Henry, Lizzie Annis, Mirren Mack, Nathaniel Curtis és Zach Wyatt

Ami a kamera másik oldalát illeti, a rendezői széket Sarah O’ Gorman (Cursed-Átkozott, Az utolsó királyság), és Vicky Jewson (Személyi védelem, Born of War) foglalhatja el, testvériesen megosztozva a hatrészes limitált széria három-három epizódjának dirigálásán. A sorozat showrunnerje Declan de Barra, az anyasorozat megszületésében is részt vevő Lauren S.Hissrich executive producerként, míg a történet alapjául szolgáló regények szerzője, Andrzej Sapkowski kreatív tanácsadóként működik közre. A forgatás augusztusban kezdődik.

A The Witcher: Blood Origin bemutatóját egyelőre tehát még homály fedi, a Vaják második évada viszont december 17-én debütál a Netflix kínálatában.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, valamint ha érdemesned látod, támogasd munkánkat Patreonon, hogy fejlődni tudjunk!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak