Kapcsolat

Film

Filmet kap a DC-univerzum mágusnője, Zatanna Zatara

Nagy bűvészmutatványra készül a DC Films / Warner Bros..

blank

blank

Miután mind a Marvel, mind a DC részről csatasorba álltak az univerzumok legnagyobb hősei a filmvásznon, a képregényes cégek elérkezettnek látták az időt, hogy globális szinten kevésbé ismert hőseiket is behozzák a filmek világába. A Marvel / Sony ezen törekvéseit Silkkel és Ironhearttal igyekszik megvalósítani – csak hogy párat említsünk –, és bár a DC-nek filmverzuma terén is van még mit kiküszöbölnie, ő sem szeretne kimaradni a jóból: újabban a varázserővel bíró Zatanna Zatara figurájának készít önálló filmet, méghozzá az Ígéretes fiatal nő Oscar-jelölt rendező-írójával, Emerald Fennellel – jelentette a Variety.

Az először az 1964-es Hawkman lapjain felbukkanó Zatanna Giovanni Zatara színpadi művész, alkimista és mágus leánya, aki képességei kamatoztatásául illuzionistának állt. Életpályája későbbi szakaszában Az Igazság Ligája tagjaként tűnt fel, valamint John Constantineaki szintén saját produkciót kap, méghozzá kisképernyős formában – szerelmeként tevékenykedett a Vertigo képregényes vonalon. Mozgóképes formában A sötét Igazság Ligája animációs filmben szerepelt, valamint a Smallville utolsó évadaiban láthattuk őt eddig.

blank

Mindezek ismeretében nem lepődnénk meg, ha a két projekttel [a Zatannával és a Constantine sorozattal] nagyobb tervei lennének a DC Films / Warner Bros.-nak, azaz, hogy a későbbiekben összehozzák majd a párt a kisképernyőn, esetleg egy csapatfilm keretében. Persze ehhez előbb jól is kell teljesíteniük majd, hogy hosszútávon is képesek legyenek lekötni a nagyközönséget, úgyhogy azért mérget most még nem vennénk rá, hogy ez valóban így lesz – mellesleg senki nem tett hivatalos nyilatkozatot ez ügyben.

A Zatannna egyelőre előkészületi stádiumban van, és csupán az tudható, hogy a netflixes Koronában Camilla Parker Bowles karakterét alakító Fennell írja majd. Ezzel szemben a Constantine tévéképernyőre ültetéséért J.J. Abrams (Star Wars: Az ébredő Erő) cége, a Bad Robot felel, pilotját pedig Guy Bolton regényíró fogja szállítani. További stábtagokról, premierdátumról és egyéb nyalánkságokról semmi egyebet nem tudni egyik produktum esetében sem.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekét kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak