Kapcsolat

Sorozat

Főszereplő nélkül maradt a Vaják spin-offja

Az idő pénz, ezt már a Netflixnél is tudják.

blank

blank

Minden túlzás nélkül kijelenthető, hogy 2019 óta szinte megállás nélkül robog a netflixes Vaják hype-vonatja, hiszen a második évad mellett már egy animációs spin-offot is tető alá hozott Vaják: A Farkas rémálma címen (ami már az ajtóban ácsorog, de még nem tudni, mikor lép be rajta), illetve készül az anyaszéria előzménysorozata, mely 1200 évvel korábban, a Szférák Együttállása idején játszódik, és többek közt a vajákok eredetét meséli majd el. A történetet, valamint a munkálatokat illetően nagy a titkolózás, azt viszont már január óta tudjuk, hogy az egyik központi karaktere egy Élie nevezetű, harcosból lett dalnok lesz, akit eredetileg Jodie Turner-Smith (True Blood, Az utolsó remény) alakított volna, csakhogy a színésznő otthagyta a készülő produkciót.

Ahogyan arról a Deadline beszámolt, Turner-Smith még a forgatás érdemi része előtt jelentette be távozási szándékát. Az ok ezúttal nem az anyagiak miatti viták vagy személyes ellentétek, hanem sokkal prózaibb: a munkálatok átütemezése miatt a színésznő több más projektje is ütközött egymással időben, ami miatt kénytelen volt meghozni ezt a minden bizonnyal nehéz döntést. A főszereplő távozását egyébként a Netflix szóvivője is megerősítette a lapnak, hozzátéve, hogy természetesen a Vaják nagy reményekkel készülő előzménysorozata nem marad Élie nélkül, csak újracastingolják a szerepet. Az viszont biztos, hogy Turner-Smith nem a levegőbe beszélt, hiszen Boleyn Annát fogja alakítani a brit Channel 5 háromrészes miniszériájában, illetve benne lesz a Borderland című akció-thrillerben is két Star Wars veterán, Felicity Jones és John Boyega oldalán.

blank

A The Witcher: Blood Origin showrunnere és egyik forgatókönyvírója (Lauren Schmidt mellett) Declan De Barra lesz, míg a Vaják univerzum atyja, Andrzej Sapkowski tanácsadóként vesz részt a produkcióban. A premiert illetően semmi biztosat nem tudni, de óvatos becslések szerint már 2022-ben képernyőre kerülhet. Rossz hír továbbá, hogy a korábbi híresztelésekkel ellentétben Jason Momoa (Trónok harca, Aquaman) úgy fest, nemhogy a Kontinens legelső vajákjaként, de semmilyen minőségben nem fog szerepelni a produkcióban.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak