Kapcsolat

Gaming

Friss előzetest kapott a Diablo II: Resurrected, melyben a címszereplő is tiszteletét teszi

A Pokolba vezető út ezúttal is jó szándékkal van kikövezve.

blank

blank

A februárban megtartott BlizzConline giga-mega bejelentése egyértelműen a Diablo II: Resurrected volt, mely modern köntösben tálalja a Blizzard 2000-ben kiadott játékát, valamint annak egy évvel későbbi kiegészítőjét, a Lord of Destructiont. Az azóta eltelt bő fél évben pedig jó néhány dolog napvilágot a látott a leginkább remasterként jellemezhető programmal kapcsolatban, többek között kiderült, hogy a PlayStation 5 tulajdonságait is kiaknázza majd, illetve, hogy az eredeti Diablo II mentései is elérhetőek lesznek benne. De a legjobb dolog mégis az, hogy már csak bő egy hét választ el minket a Resurrected megjelenésétől, aminek apropóján friss előzetest kapott a játék, melyben a címszereplő is tiszteletét teszi.

Bizony ám, Dark Wanderer is megjelenik a színen, köszönhetően annak, hogy a trailer bőséggel tartalmaz jeleneteket az Act 3-5 átvezetőiből, így “megcsodálhatjuk” Wanderer Lord of Terrorrá alakulását is. A játékmenetet tekintve amúgy a Diablo II: Resurrected nagyjából ugyanaz marad, mint 21 évvel ezelőtt volt, sokkal inkább másfajta újításokra kell számítanunk, például a felhasználói felület megváltozása, az arany automatikus zsákmányolása, vagy hogy sokkal gördülékenyebben találhatunk magunknak játszótársat, ha multiplayerben nyomjuk.

Ezenfelül a grafikai és egyéb téren megejtett változtatások egyaránt arra szolgálnak, hogy a játék megfeleljen a modern kor követelményeinek. Egyetlen apró hiányosság, hogy a régi mechanikák megmaradása miatt az ultraszéles monitorokat a program nem fogja támogatni, de ezt nyilván mindenki túléli valahogy.

A Diablo II: Resurrected szeptember 23-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra és Series S/X-re, valamint Nintendo Switchre.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, valamint ha érdemesned látod, támogasd munkánkat Patreonon, hogy fejlődni tudjunk!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak