Kapcsolat

BREAKING

Ghost of Tsushima-filmet készít a Sony Pictures

A Sony a gyöngyvásznon is vérbe borítja Tsushima szigetét.

blank

blank

Ugyan a tavaly nyáron debütált PS4-exkluzív Ghost of Tsushima korántsem aratott oly zajos sikert, mint kor, helyesebben, időszaktársai, de ez részben betudható annak is, hogy a The Last of Us Part 2, az újgenerációs masina-láz és a debütálással érkező nyitócímeik, valamint a Cyberpunk 2077 árnyékában, magányos roninként kellett helytállnia. De a Sucker Punch Productions alkotásának mindez nem szabott gátat, ugyanis a produktumnak mind a játékosok, mind a szaksajtó elismerését sikerült kivívnia magának korhű atmoszférájával, remek játékmenetével és festői látványvilágával, amihez nem mellesleg egy klasszikus szamurájfilmeket megidéző történet is dukált. Nem véletlen, hogy ez utóbbi nyomán a Sony mozgóképes tartalmakért felelő ágazata úgy határozott, a mozinézők számára is elhozza Szakai Dzsin történetét.

A Sony hivatalos közleményéből csak az derült ki eddig, hogy a Ghost of Tsushima-film direktora az a Chad Stahelski lesz, aki korábban a John Wick-filmeket vezényelte, valamint olyan alkotásoknál is közreműködött korábban harci koreográfusként, mint a Zack Snyder-féle 300, vagy a Constantine – A démonvadász. A gyártó cég azzal indokolta a választást, hogy [Stahelski] már több ízben is bizonyította, hogy páratlan harcjeleneteket tud filmre venni, a Tsushima esetén pedig erre nagy szükség is lesz, legalábbis, ha hűek szeretnének maradni a játékhoz.

Stahelskin kívül a stáb további tagjairól még semmit nem tudni, ahogy a premierdátumról sem, de 2023-nál aligha vizionálhatunk előbbi dátumot – ugyanakkor a Sony filmes, főleg videójáték-adaptációs menetrendjét ismerve ez akár sok év is lehet.

A Ghost of Tsushima 2020 nyarán jelent meg a generáció utolsó PlayStation-exkluzívjaként, októberben pedig kapott egy négyfős co-operatív játékmódot magával hozó 1.1-es frissítést. A debütálás óta 6,5 millió példány adtak el belőle világszerte, illetve több díjjal is megjutalmazta a Sucker Punchot.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak