Kapcsolat

Másvilág

Gina Carano nem hajlandó bocsánatot kérni sokakat is megbotránkoztató Twitter-posztjai miatt

A The Mandalorian színésznője az utóbbi időben többször kihúzta a gyufát a közösségi médiás megnyilvánulásaival, ám úgy tűnik, továbbra is kitart nézetei mellett.

blank

blank

Tény, hogy a különböző online közösségi felületeknek számtalan pozitív hatása van, ám nagyon vigyáznunk kell, hogy miképpen is szólunk hozzá egy témához, vagy alkotunk véleményt bizonyos dolgokról. Ez hatványozottan igaz a hírességekre is, akik egy-egy bejegyzéssel sokak haragját kiváltották az utóbbi időben. Így járt nemrégiben a Disney+-on futó The Mandalorianban Cara Dune-t megformáló színésznő, Gina Carano (Deadpool) is, aki még tavaly novemberben a Twitteren tett közzé két olyan posztot, amivel igencsak felbőszítette a Star Wars rajongókat. Az egyikben felszólalt az általa – illetve az Egyesült Államok volt elnöke, Donald Trump által is – elcsaltnak vélt amerikai elnökválasztás ellen, és a szavazatok újraszámlálását követelte. A másikban pedig a maszkviselés elleni nézeteinek adott hangot, ami a tomboló világjárványt figyelembe véve szintén nem volt okos dolog. De a transznemű közösséget is sikerült megbántania, szóval valahol érthető, hogy sok rajongó egyenesen azt követelte, hogy a Disney haladéktalanul rúgja ki őt a showból. Ez ugye nem történt meg, sőt Carano egy friss interjúban kijelentette, hogy esze ágában sincs bocsánatot kérni kijelentései miatt, amiket sokan megbotránkoztatónak ítéltek.

Az egykori MMA-harcos a Drunk 3PO nevű YouTube-csatorna vendége volt, a beszélgetésben pedig természetesen szóba került a fentebb vázolt téma is. Minderre pedig Carano úgy reagált, hogy nem megy sehova és nem fog elnézést kérni senkitől sem. Hozzátette még, hogy ugyan vannak emberek, akiket zavar a közösségi médiában való jelenléte, de sokakat nem, és ő inkább nekik szeretné szentelni a figyelmét. Mondandóját pedig azzal zárta, hogy valamiért kihozza ezeket az ellenszenves reakciókat az emberekből, csak azt nem tudja, hogyan. Mindezek alapján pedig a békülésre nem fog egyhamar sor kerülni.

Érdekesség egyébként, hogy a színésznő nagyon egyedül van véleményével, hiszen kollégái közül Ryan Reynolds – akivel a Deadpoolban játszott együtt – lépten-nyomon a maszkviselést hangoztatja, míg sorozatbeli partnere, a Din Djarint alakító Pedro Pascal (Trónok harca) támogatásáról biztosította a transznemű közösséget. Ám nagy valószínűséggel az ügynek nem lesz folytatása, Carano pedig szabadon visszatérhet szerepéhez.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak