Kapcsolat

Film

Godzilla vs Kong: új főgonosz tűnt fel a láthatáron

A jelek szerint Mechagodzillát már azelőtt kigolyózták a ringből, hogy beszállt volna.

blank

blank

Ha minden a tervek szerint alakul már csak bő egy hónapot kell várnunk, hogy saját szemünkkel is lássuk Godzilla és King Kong minden eddiginél elsöprőbb összecsapását – de figyelembe véve a kormány újonnan hozott döntését, miszerint 90 nappal meghosszabbítják a jelenlegi szabályokat, erre vajmi kevés esély van. A január végén befutott előzetes nagy törés-zúzást ígért, na meg egy harmadik játékost a két gigász mellé. A kedvcsináló egyik jelenete alapján sokan azt hitték, hogy kedvenc szörnyeinknek Mechagodzillával fog meggyűlni a bajuk, aki régi ismerősnek számít az óriásgyík számára, hiszen kapcsolatuk majd’ ötvenéves múltra tekint vissza. Ám úgy tűnik, mégsem vele kell majd bajuszt akasztaniuk a MonsterVerse főhőseinek(?), mivel egy friss beszámoló szerint egy szintén nem ismeretlen főgonosz tűnt fel a láthatáron, aki nem más, mint Ghidora feltúrbózott változata, azaz Mecha-King Ghidora.

blank

Az információt a Collider osztotta meg az internet népével, akik ugyan még 2019-ben készítettek riportot a Godzilla vs Kong Ausztráliában zajló forgatásáról, de valamilyen oknál fogva csak most jutottak el odáig, hogy az anyagot nyilvánosságra hozzák. Eszerint a cikk szerzője a díszletek között pillantotta meg a Godzilla II – A szörnyek királyában látott King Ghidora koponyáját, amelyet mindenféle fémes szerkezetek borítottak. Ha emlékszünk, a film stáblista utáni jelenetében a legyőzött szörnyeteg maradványait a rejtélyes APEX csoport tagja, Alan Jonah gyűjtötte össze, és a Collider mostani beszámolója szerint elkészítették belőle a fémesített Ghidorát, akinek megállításához a két monstrum együttes erejére lesz szükség.

Nem ez lesz egyébként a szörnyeteg első filmes szereplése, hiszen az 1991-es Godzilla vs. King Ghidorah-ban már tiszteletét tette a vásznon, ahol kedvenc gyíkunk egymaga is lenyomta őt keserves küzdelem árán. Ám azóta eltelt egy kis idő, mindenki erősebb és tapasztaltabb lett, tehát lehetséges, hogy a dupla izom is kevés lesz a fémrém ellen.

A Godzilla vs Kong elvileg tehát március 25-én debütál a hazai mozikban, míg az Egyesült Államokban március 31-én debütál ugyanitt, illetve az HBO Maxen, gyakorlatilag azonban nálunk sehol nem lesz látható, kivéve ha a Netflix mégis le tud csapni a magyar bemutatás jogaira. Vaaagy, ez is jön majd a HBO Go-ra, mint ahogy a Wonder Woman 1984, illetve Zack Snyder: Az Igazság Ligája.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak