Kapcsolat

Gaming

GTA VI utalást rejt a GTA Online legújabb előzetese?

A Rockstar Games ikonikus sorozatának legújabb darabját évek óta sűrű homály övezi, az élesebb szemű rajongók azonban most kiszúrtak valamit a GTA Online legújabb előzetesében, ami előrébb mozdíthatja a dolgot.

blank

blank

Sokan talán már azóta várják a hatodik Grand Theft Auto bejelentését, amióta végigpörgették a legendás ötödik részt, a leleplezést övező várakozás az újgenerációs konzolok piacra kerülésével pedig szó szerint megtízszereződött. Nos, talán senkit nem ér meglepetésként az információ, hogy semmilyen megerősítés nem történt a Rockstar Games részéről. És bár a Screen Rant nemrégiben egy igen érdekes esetleges szivárgásról számolt be, ami a GTA VI érkezéséről árulkodhat, most úgy fest, maga a fejlesztőcsapat is beadta a derekát, és elrejtettek a GTA Online decemberben esedékes frissítésének kedvcsinálójában egy elég konkrét utalást a következő etapra.

A The Cayo Perico Heist rövid kedvcsinálójában ugyanis felbukkan egy koordinátapár (38.527A N; 79.6129A W), amire ha rákukkantunk a Google Mapsen, akkor az Virginia állam egy olyan útszakaszára mutat, mely felülről nézve egy római hatost rajzol ki. Ezt még megspékeli maga a Virginia név is, aminek első két betűje, azaz a “Vi” szintén kiadja ugyanezen számot.

blank

Ez már többnek tűnik egy véletlen egybeesésnél, a kérdés csak az, hogy mikor érkezik a hivatalos bejelentés. Persze az még semmivel sem hozná közelebb a program megjelenését, elég csak az először 2012-ben bedobott Cyberpunk 2077-re gondolni, ami a bejelentéstől számítva nyolc év elteltével kerülhet a boltok polcaira – legalábbis nagyon reméljük, hogy december 10-én már ténylegesen is megérkezik. Mindenesetre kíváncsian várjuk, mikor lesz folytatása a GTA 6-Virginia ügynek.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak