Kapcsolat

Gaming

Gyilkos nagyikkal és műfallosz kezű ellenfelekkel támad a következő Postal játék

blank

blank

A Running With Scissors jelenleg is gőzerővel dolgozik a Postal: No Regerts című negyedik felvonáson, de eközben egy spin-off mögé is beállt kiadóként, amelyet ezúttal a Hyperstrange a CreativeForge Games-szel közösen fog tető alá hozni Brain Damaged alcímen. Bár a megjelnés még odébb van, a stúdiók már most egy videóvál igyekeznek demonstrálni koncepciójukat, amit látva nem teljesen lehetünk biztosak benne, hogy a programmal az eredeti széria rajongóit célozzák meg – mindenesetre elég őrült egy elképzelés.

A Brain Damaged története szerint a polgárpukkasztás nagymestere, Postal Dude a sok elszenvedett ütéstől és elfogyasztott drogoktól már olyan komoly agykárosodást szenvedett, hogy amikor lehúnyja szemét, mindig egy pszichedelikus és groteszknek tűnő valóságba csöppen. Ebben a világban azonban nem szivárványon szaladó nyuszik és édesen daloló madárkák kacsintanak rá kéjesen, hanem minden és mindenki a vérét akarja venni, köztük az ápolók, a nagymamák, de még az anál szondáért rajongó betegek is.

A játékmenetből ugyan visszaköszön a szériától megszokott morbid humor és a szatirikus elemek sokasága, azonban a nyitottabb világ helyett ezúttal lineáris pályákon kell majd kiverekednünk magunkat az álomvilágból a kilencvenes évek lövöldözős játékaiból ismerős sebességben.

A Postal: Brain Damaged valamikor 2021-ben fog megjelenni PC, valamint most még meg nem nevezett platformokra.

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak