Kapcsolat

Gaming

Ha csütörtök, akkor újabb ingyen játékkal vár az Epic Games Store

blank

blank

Tovább folytatódik az Epic Games Store akciója, ezúttal pedig ismételten két indie címre csaphatunk le jövő hét csütörtök ötig: most a Wilmot’s Warehouse-t, illetve a 3 out of 10 első epizódját van lehetőségünk hozzáadni a fiókunkhoz bármiféle ellenszolgáltatás nélkül.

Az előbbi egy Richard Hogg és a Hollow Ponds által tető alá hozott puzzle játék, amiben a feladatunk röviden a raktárunk minél gondosabb berendezése, illetve a vevők gyors kiszolgálása.

Ugyanakkor a 3 out of 10 egy Terrible Posture Games által fejlesztett interaktív sitcom, melyben a világ legbénább játékfejlesztőit ismerhetjük meg. A program összesen öt epizódból áll, melyek heti rendszerességgel érkeznek majd, és szintén ingyenesen bezsákolhatjuk őket az Epic Games jóvoltából.

Ahhoz, hogy a miénk legyenek a játékok csupán annyit kell tenni, hogy felkeressük az Epic Games digitális boltját, ha még nem tettük, regisztrálunk egy fiókot (de a Google fiókunkkal is beléphetünk), ellátogatunk a Wilmot’s Warehouse és a 3 out of 10 adatlapjára, és rányomunk a GET gombra.

Érdemes továbbá tudni, hogy az Epic Games csapata a jövő héten sem hagy minket ajándékok nélkül: az egyik az Alto Collection lesz, ami az Alto’s Adventure-t és az Alto’s Odyssey-t foglalja magába, a másik pedig a “lövöldözős Dark Souls“, azaz a Remnant from the Ashes című soulslike, mi a tavalyi év egyik nagy meglepetése volt.

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak