Kapcsolat

Film

Hamarabb jön a Mortal Kombat mozi, mint gondoltuk

Raund van: FA’JT

blank

blank

Harmatos gyermekkorom egyik megrontója kétségkívül az 1992-es Mortal Kombat volt, melynek azóta megjelent 10 etapja feltételezéseim szerint – az enyémhez hasonlóan – még egy jó pár gyermekkort sikeresen tönkretett. A vérengzés kiegészítéseként pont a megfelelő pillanatban érkezett hozzá a jó indulattal is csak gyenge B kategóriásnak nevezhető Mortal Kombat (1995) mozi, hogy jámbor lelkemnek teljesen harangozzanak. Érthető okokból várom tehát az új felvonást is, ami szerencsére hamarabb jön, mint gondoltuk.

A film producere, Todd Garner ugyanis a film poszterével együtt a premierdátumát is közhírré tette a Twitteren, melyet itt és most meg is osztunk veletek, hogy ne kelljen zarándokútra kelni az internet setét bugyraiban. Íme az új sárkányos logó az ígérettel, miszerint újévkor már egy trailert is kapunk.

blank

Joggal merül fel a kérdés, hogy a gyöngyvásznon mekkora eséllyel fogjuk látni, hiszen a jelen globális helyzet miatt még mindig benne van a pakliban, hogy a mozik továbbra sem nyitják meg kapuikat. Éppen ezért halasztotta el az eredetileg januárra tervezett bemutatót a Warner is, de a jelek szerint már nem akarnak rajta tovább csücsülni. Mi pedig reménykedhetünk, hogy egy-két ülés kihagyásával és stílszerűen menő sub-zerós maszkban azért csak beengednek majd a nézőtérre. No persze ha külföldiek lennénk (amik ugye nem vagyunk), akkor mindezt a tévéképernyők előtt is megoldhatnánk egy HBO Max előfizetéssel, de mint az köztudott, jelenleg csak a HBO GO érhető el idehaza 2021 második feléig, akkor veszi át helyét ugyanis a már említett Max.

A Warner egyébként több moziba szánt bemutatót is szeretne a HBO Max-en (is) feltálalni a közönségnek, elindítva a sort a karácsonykor esedékes Wonder Woman 1984-gyel, később pedig olyan produkciókkal folytatva, mint a Dűne vagy a James Gunn-féle (A galaxis őrzői) Öngyilkos Osztag (a teljes tizenhetes lista EMITT tekinthető meg).

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak