Kapcsolat

Gaming

A Sony hamarosan egy újabb State of Play adással jelentkezik

2021 első adásáig nincs sok hátra.

blank

blank

A soron következő és egyben a 2021-es év első State of Play adása hazai idő szerint ma 23 órakor kerül megrendezésre, aminek keretében – a Sony előzetes ígéretei szerint – kereken tíz játék kerül szóba, amelyek megjelenése az elkövetkezendő hónapokban esedékes. A harmincperces műsor így garantáltan meg lesz tömve az utolsó másodpercig, és már ismert címek mellett új bejelentésekre is lehet számítani.

Ezek között a legvalószínűbb jelöltek az elhalasztott Returnal, a Rachet and Clank: A Rift Apart, valamint a Horizon: Forbidden West, amikről már biztosan tudjuk, hogy az idén fognak megjelenni. Ami viszont rossz hír, hogy több forrás is megerősítette azt, hogy a God of War: Ragnarok és a Gran Turismo 7 megjelenését egyaránt elhalasztották 2022-re. Tehát rájuk nemcsak most, hanem az idei adásokban egyáltalán nem számíthatunk, legfeljebb csupán említés szintjén. Továbbá új hardverbemutatókban is felesleges reménykedni, a PlayStation Blog leszögezte ugyanis, hogy sem erre, sem üzleti jellegű újdonságokra nem számíthatunk.

Ha garantáltan nem akarsz lemaradni semmiről, akkor a legegyszerűbb, ha ma este 11 órakor figyelemmel követed a PlayStation YouTube-csatornáján lezajló adást.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak