Kapcsolat

Film

Hamarosan két horrorfilm is megérkezik hazánkba – szinkronizált előzeteseket is kaptunk

Csak győzzük kivárni a mozik újranyitását.

blank

blank

Egy éve lesz lassan, hogy a pandémia alaposan megbénította bolygónkat, és bezárásra kényszerítette többek között a mozikat is, ami filmkedvelőként igen nagy szívenütés. Igaz, hogy a töménytelen mennyiségű sorozatok és tévéfilmek képesek némi vigasszal szolgálni, de valljuk be, a gyöngyvászon elé letelepedni egy nagy adag popcornnal a kezünkben sokkal különlegesebb érzés, mint otthon a tévéképernyők előtt üldögélni. Főképp érvényes ez a horrorfilmek esetében, amikor az izgalom mellé nem kevés borzongás társul. Ebben pedig egybehangzó vélemények szerint igencsak erős az eredetileg 2019-ben bemutatott A hívatlan című film, melyhez a napokban érkezett szinkronizált előzetes, és ha szerencsénk van, többedmagunkkal hamarosan meg is tekinthetjük majd a sötét teremben.

A hívatlan története szerint a tinédzser Ben nehezen viseli szülei válását, ezért anyja ideiglenesen az apjához küldi őt egy kisvárosba. Itt talál ugyan magának egy részmunkaidős állást, de még ennek ellenére is unatkozik, és lépten-nyomon környezetét fürkészi. Ennek következtében egy nap szemet szúr neki a szomszéd fiú rejtélyes eltűnése, és miután senki sem keresi, miközben az édesanyja egyre furcsábban viselkedik, az apa pedig azt állítja, neki nincs is fia, Ben és barátnője gyeplőt ragadnak, majd lelátogatnak a szomszéd pincéjébe…

Ugyanakkor nem A hívatlan az egyetlen, hamarosan ugyanis egy kísértetház horror is érkezni fog a Valaki a túloldalon képében. Itt a történet egy újonnan költözött, kertvárosi család körül bonyolódik majd, a költözést követve azonban nem mindennapi események bontakoznak ki: a család legkisebbje egy új barátra lel új otthonukban, méghozzá a falak mögött, aki aztán alaposan megnehezíti a család életét.

A Brett és Drew T. Pierce (Deadheads) gondozásában készült A hívatlan főszerepében John-Paul Howard (Midnight, Texas), Piper Curda (Nem én voltam!), Jamison Jones (Hollywoodi őrjárat) és Azie Tesfai (Supergirl) tűnik majd fel, Tord Danielsson és Oskar Mellander első rendezésében, a Valaki a túloldalonban pedig Dilan Gwyn és Niklas Jarneheim (akik szintén friss szakmabeliek) mellett Henrik Norlént (Fehér éjszakák, Módusz) láthatjuk majd. Némi üröm az örömben, hogy bár mindkét produktum hazai bemutatója 2021-re van kitűzve, sajnos premierdátumot egyelőre nem kaptunk – dacára az egyszerre ki -és beszámíthatatlan helyzetnek.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak