Kapcsolat

Képregény

Hamarosan magyar nyelven is kezünkbe vehetjük az elmúlt időszak egyik legimpozánsabb X-Men sztoriját

YES!

blank

blank

Kicsit ugyan megkésve, de a hazai piacot is egyre jobban kezdik meghódítani a képregények, köszönhetően az olyan daraboknak, mint a Vaják, a Trónok harca és a Sandman kiadványok, no meg a szuperhősös vonalat erősítő Batman: Fehér Lovag vagy éppen a nemrégiben debütált Harleen. A Nagy Marvel / DC Képregénygyűjteményekről már nem is beszélve. És úgy fest, nem Stjepan Sejic (AquamanUnderworldSunstone) mesterműve az utolsó nagy dobásnak szánt kiadvány hazánkban, érkezik ugyanis az elmúlt két-három év legimpozánsabb X-Men történetszála, a House of X és a Powers of X is – jelentette be a Fumax a Facebookon.

A Jonathan Hickman (Avengers vs X-Men) tollából származó történetről nagyon röviden annyit érdemes tudni, hogy a Marvel Comics egyfajta X-Men újrázásnak szánta 2019-ben, az összesen 12 füzetnyi tartalmat számláló történetfolyam pikantériája pedig, hogy mind a mutánsokat, mind a róluk alkotott képet más aspektusból igyekszik bemutatni. Persze nem szeretnénk ünneprontóak lenni, így elöljáróban csak annyit árulunk el egyfajta kedvcsinálónak, hogy a cselekmény szerint Charles Xavier professzor egy (szerinte) visszautasíthatatlan ajánlatot tesz a világ vezetőinek, amiért cserébe nem kér mást, pusztán csak egy önálló, független országot a mutánsok javára, hogy létrehozhassák Krakoat.

blank

A hazánkban egyetlen kötetben megjelenő House of X és Powers of X a tervek szerint valamikor idén tavasszal fog bekerülni a Fumax kínálatába (pontos dátumot egyelőre nem közöltek), természetesen a kiadótól megszokott keményfedeles kiadásban. Sőt, még az is benne van a pakliban, hogy a történet kap egy különleges kiadást is, bár erre azért most még nem vennénk mérget.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak