Kapcsolat

Sorozat

Hamarosan újabb legendás fantasy univerzumok elevenedhetnek meg a Netflixen

blank

blank

Habár a Netflix még az Emmy-díj ellenére is elkaszálta ambíciózus fantasy sorozatát, kardoknak és varázslatoknak helyt adó produkciónak mindig ott a Cursed: Átkozott és az elképesztően sikeres Vaják, aminek hamarosan már a 2. évada jön, méghozzá egy Jason Momoa főszereplésével érkező prequellel, valamint egy Vesemir fiatalkorára fókuszáló The Witcher: Nightmare of The Wolf animációs szériával kiegészülve. Ugyanakkor az amerikai médiaszolgáltató és produkciós vállalat nemcsak saját vajákos univerzumának kiépítésére kötelezte el magát, hanem egyben arra is, hogy a kisképernyős fantasy műfaj gyűjtőplatformjává avanzsáljon.

A Deadline értesülései szerint a Netflixnek többek közt sikerül megállapodnia a Cabin Entertainmenttel Robert E. Howard öröksége, a Conan, a barbár jogait illetően, a szolgáltató pedig már meg is kezdte a munkálatokat egy kimmériai barbár kalandjaira összpontosító sorozaton. Mivel a projekt még nagyon korai előkészületi stádiumban van, a portálnak is csak annyi információja van, hogy előreláthatólag egy élőszereplős szériára kell számítanunk.

blank

Jó hír lehet továbbá, hogy a gyártó cég a Conan mellett nemrég Michael Halperin Lovag és az univerzum védelmezőit (vagy angolul He-Man and the Masters of the Universe),  C. S. Lewis kultikus könyvsorozatát, a Narnia Krónikái-t és Mark Miller képregényíró cégét, a Millarworldöt is megvette. A Narniával kapcsolatban pedig már az is tudható, hogy a Netflix mind a hét darab könyv jogait bekebelezte egy jó pár évre előremenőleg, hogy a franchise körül ólálkodó készítők kényelmesen és jól átgondoltan építhessenek fel egy netflixes Narnia-univerzumot, amit ebben a pillanatban több film és sorozat képében képzelnek el.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak