Kapcsolat

Gaming

Hírek érkeztek a Cyberpunk 2077 és a The Witcher 3 nextgen-frissítéséről

Még nincs veszve minden.

blank

blank

Az újgenerációs konzolok megjelenésével szinte alapelvárássá vált a nagyobb stúdiókkal szemben, hogy ezekhez igazítsák régebben megjelent sikerprogramjaikat, és ezen tendencia alól bizony a lengyel CD Projekt RED sem kivétel. A varsóiak legnagyobb ütőkártyája e téren is természetesen a Cyberpunk 2077, de a 2015-ben megjelent The Witcher 3: Wild Hunt is terítéken van, ezek nextgen-frissítéséről érkeztek most hírek, amelyek a vörösök által tartott befektetői értekezleten láttak napvilágot-számolt be róla a VGC.

A portál információ szerint a tavaly év végén csalódással induló Cyberpunk 2077 nextgen változatával kapcsolatosan Adam Kicinski, a CD Project vezérigazgatója elmondta, hogy az újgenerációs verzió fontos lépés a játék univerzumában tett kalandjuk során, és erősen hisznek az IP hosszútávú lehetőségeiben. A szakember úgy fogalmazott, éppen ezért dolgoznak jelenleg a Cyberpunk 2077 első kiegészítőjén, valamint a játékosoknak tett ígéretüknek megfelelően az alapprogram további javítását is szem előtt tartják. A készülő DLC-ről viszont csak annyit árult el, hogy jelenleg 160-an dolgoznak rajta, ami a stúdió kapacitásának mintegy negyede, míg 70 munkatársuk a Gwent-en és még be nem jelentett AAA-projekteken munkálkodik. Arról, hogy mégis mikor és mennyiért fog piacra kerülni, Kicinski nem beszélt, az üzletfejlesztési alelnök, Michal Nowakowski annyit fűzött hozzá, hogy „túl korai” lenne megosztani az ezekkel kapcsolatos részleteket, mivel szeretnék fenntartani azt az íratlan szabályt, hogy addig nem hozzák nyilvánosságra a dátumokat, amíg késznek nem érzik az adott terméket.

Ennek alapján pedig könnyen elképzelhető, hogy a vörösök (bár ez a tervük) nem adják ki idén a Cyberpunk 2077 nextgen-verzióját, ahogyan a The Witcher 3. esetében is ugyanígy járhatnak el. Persze még négy hónap hátra van, addig sok minden történhet, de vélhetően nem akarnak megint szembenézni a népharaggal, amiért egy (azaz kettő) félkész programot adtak ki a kezükből.

A Cyberpunk 2077 2020. december 10-én jelent meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, és Google Stadia-ra, a múlt hónapban pedig érkezett hozzá egy újabb, nagyobb frissítés ingyenes DLC-kel, és egy rajongói megamod, mely helyretett pár dolgot.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, valamint ha érdemesned látod, támogasd munkánkat Patreonon, hogy fejlődni tudjunk!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak