Kapcsolat

Sorozat

Felfedték a Vaják 2. évadának szinopszisát, és még képeket is kaptunk Henry Cavill Geraltjáról

blank

blank

Nagy most a nyüzsgés a Vaják háza táján, legyen szó az anyaszériáról vagy a spin-offokról. Ennek többek közt az oka az, hogy a forgatásokat – a legtöbb filmmel és sorozattal ellentétben – nem kellett teljesen lejegelni, egy kisebb csúszást leszámítva pedig augusztustól már nagyban folyhatnak a munkálatok.

Ezt újonnan a Ríviai Geraltot alakító színész, Henry Cavill hivatalos képekkel is alátámasztotta, amelyeket Instagramjára tett ki némi háttérinformációval kiegészítve. Habár a leírásból még túl sok nem derül ki, az azonban biztossá vált, hogy Kaer Morhen-t, a vajákok főhadiszállását is látni fogjuk a 2. évadban.

blank
blank

Cavill és a The Witcher hivatalos Twitter-profil bejegyzése után nem sokkal a Coomic Book a hivatalos szinopszist is leközölte, amiből kiderül: “Geralt abban a hiszemben, hogy Vengenbergi Yennefer életét vesztette a soddeni csatában, Cirilla hercegnő az általa legbiztonságosabbnak ismert helyre, Kaer Morhenbe viszi, ahol maga is felnőtt és nevelkedett. Amíg a Kontinens királyai, tündéi, emberei és démonjai a falakon kívüli világban a hatalomért viaskodnak, neki kell megóvnia a lányt egy sokkal nagyobb veszedelemtől: az erőtől, ami a hercegnőben lakozik.”

A hivatalos leírás szerint a 2. évad pont ott veszi fel a fonalat, ahol az előző abbamaradt, illetve a történet követni fogja – legalábbis nagyvonalakban – az Andrzej Sapkowski által írt Tündevér című kötet eseményeit. Ugyanakkor itt is lehet számítani eltérésre, például A szépség és a szörnyeteg-et megidéző Egy csepp igazság című elbeszélés sztoriszálára, ami még az első kötetből, Az utolsó kívánságból való. Hogy pontosan milyen eltérések lesznek a sorozat és a regényváltozat között, az most még nem tudható, de az előzetes információk szerint sokkal szorosabban követni majd a folytatás a regények sodorjá és eseményeit.

A Vaják 2. évadának premierje a tervek szerint 2021. végén várható, de a kisebb csúszások miatt előfordulhat, hogy ez a dátum 2022. elejére módosul.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak