Kapcsolat

BREAKING

HIVATALOS: Megint elhalasztották a Morbius premierjét

Tovább folytatódik 2020 premier-tendenciája.

blank

blank

Már a COVID-19 elterjedésekor lehetett sejteni, hogy a filmiparnak komoly problémákkal kell szembenéznie: a korlátozások miatt sorra álltak le a forgatások, a filmszínházak bezárták kapuikat és jó előre beharangozott premierek maradtak el. A nagy stúdiók emiatt lépéskényszerbe kerültek, ami által az eredetileg a moziba szánt produkcióknak is különböző streaming platformokon, illetve digitális kölcsönzésre lehetőséget adó szolgáltatóknál kellett új otthonra lelniük. Nem kivétel ezalól a Disney / Marvel, illetve Sony hármasa sem, akik szinte az összes 2020-as bemutatójukat 2021-re csúsztatták át, köztük az MCU 4. fázisának nyitódarabját, a Fekete Özvegyet és a Jared Leto (Suicide Squad) főszereplésével érkező Morbius-t is.

A dolgok jelenlegi állása szerint Scarlett Johansson (Ghost in the Shell) szuperhősnője május 7-én fog nem létező bajuszt akasztani a Kiképzővel, az élő vámpírt pedig valamivel előbb, március 18-án láthattuk volna most először mozgóképes formában. És nem, a múltidő ez esetben sajnos nem egy írási hiba, ugyanis mint az kiderült, a továbbra is fennálló járványhelyzet megint szépen keresztbehúzta a számításokat, így a Morbius immáron második premierdátuma sem helytálló, a Sony azt ugyanis október 8-ra módosította.

A tokióiak már korábban, még a Pókember 3 kapcsán kijelentették, hogy mindenki kedvenc hálószövőjének, illetve a Tom Hardy-féle (Mad Max: A harag útja, A visszatérő) második Venom-filmnek a bemutatója továbbra is december 17. és június 25-re van kitűzve, de amennyiben a koronavírus-járvány nem szűnik, készek ezen dátumokat is odébb csúsztatni a naptárban.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak