Kapcsolat

Film

Hogy micsodaaa? Chris Evans Fáklyaként térhet vissza az MCU-ba

Őrület!

blank

blank

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a Deadline bő egy hónapja arról írt, hogy az MCU Amerika kapitányát megformáló Chris Evans (Tőrbe ejtve) előrehaladott tárgyalásokat folytat a Marvel Stiduos-szal visszatéréséről. A hír annak függvényében, hogy a 2019-es Bosszúállók Végjátékkal elvileg elvarrták a kapitány történetszálát, a stúdió és Evans pedig több helyen hangoztatta, hogy a színész a karakterrel együtt végleg lerakta [átadta] a vibránium pajzsot, sokunkat szemöldökfelvonásra késztetett. Ugyanakkor azok a bizonyos fogaskerekek is rögvest beindultak a rajongóknál, hogy Steve Rogers vajon mely bejelentett produkcióban is bukkanhatna fel újfent. Egy negyedik önálló Amerika Kapitány film már szóba sem jöhetett, így kizárásos alapon csakis olyan filmes/sorozatos mellékszereplést lehetett belefantáziálni a dologba, aminek története amég Végjáték előtt játszódik. Miáltal ezen alapon a pókverzumos Pókember 3, az Örökkévalók és a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája egyaránt kiesett a pakliból, a legnagyobb potenciált a második Doctor Strange filmben, a Doctor Strange in the Multiverse of Madnessben látták/látják, amelyben ráadásul Evans nem is feltétlenül ugyanazon Rogersként bukkanna fel, akit eddig hét korábbi MCU filmben láttunk, hanem egy multiverzumbeli alteregójaként.

Nos, az újonnan szárnyra kapott fáma szerint bejött a multiverse of madnesses jóslat, a csavar “csupán” az, hogy Evans nem (legalábbis nem csak) ikonikus karaktere, Amerika kapitányként tér vissza az MCU-hoz, hanem a 2005-ös és 2007-es Fantasztikus Négyes filmekben szintén általa alakított tüzes szuperhős, Johnny Storm, avagy Fáklya szerepében (is). Most ez talán furcsának hat, de ha jobban belegondolunk, abszolút nem elképzelhetetlen, sőt!

blank

[FIGYELEM! az alábbiakban spoileres információk következnek a jelenleg ötödik részét taposó WandaVision sorozatból!]

Már csak abból kiindulva, hogy Jamie Foxx (Django elszabadul) A csodálatos Pókember 2-ben alakított Electroja, illetve a Sam Raimi-féle Pókember 2 antagonistája, az Alfred Molina (Csokoládé) által életre keltett Doktor Otto Octavius is szerepelni fog a Pókember 3-ban, egyáltalán nem abszurd a koncepció. Na meg ott van Evan Peters (Amercian Horror Story) felbukkanása is Pietroként a WandaVision ötödik epizódjában, aki a 20th Century Fox-féle X-Men-filmekben (Az eljövendő múlt napjai, Apokalipszis, Sötét Főnix) alakította a szupergyors mutánst. Az utóbbi már csak azért is felettébb érdekes, mert Wanda fivérét már láthattuk az MCU berkein belül is a Bosszúállók: Ultron korában, akkor viszont Aaron Taylor Johnson (Tenet) formálta meg a figurát.

[SPOILER vége]

Ha pedig mindez nem volna még elég, a hírt hozó informátor (aki egyébként hiteles információkkal szokta idő előtt gazdagítani a nagyérdeműt) továbbá azt is megszellőztette, hogy Evans nemcsak Fákyaként tűnik majd fel a Doctor Strange in the Multiverse of Madnessben, hanem Amerika kapitány gonosz alteregójaként is, aki ezúttal nem a megszokott SHIELD, hanem a Hydra színeiben lengeti majd az ötvencsillagos zászlót, kikacsintva ezzel a 2017-es Secret Empire című képregényes történetfolyamra. Ez a film már most az őrület multiverzuma, nemdebár?


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak