Kapcsolat

Gaming

Ingyen lehet behúzni a Serious Sam: The First Encountert, de az ajánlat csak korlátozott ideig él, szóval érdemes sietni

blank

blank

Nem csak az Epic Games az egyetlen olyan cég, aki időnként ajándékokkal lepi meg a felhasználóit, most például a GOG Galaxy boltja vár mindenkit egy ingyenesen vihető Serious Sam: The First Encounterrel.

Ha szeretnétek beszerezni minden idők egyik legőrültebb FPS-ét, nem kell mást tennetek, mint erre a linkre kattintani és rábökni a go to giveaway gombra, a Croteam 2001-es alkotása pedig már landol is a könyvtáratokban. Az ajánlat azonban csak augusztus 26., 3 óráig él, szóval nem árt azért kicsit iparkodni.

Ugyanakkor a GOG a Serious Sam mellett most számos kedvezményt is kínál, például 15 euróért vihető a The Witcher 3: Wild Hunt minden DLC-vel együtt, de 5 eurós árcédulával fut a legendás Dungeon Siege Collection (3 játék egyben), valamint a Hellblade: Senua’s Sacrifice is egy cent híján mindössze 9 eurót kóstol – csak hogy párat említsünk. Úgyhogy van miből válogatni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak