Kapcsolat

Gaming

Idén már biztosan nem jelenik meg a Gotham Knights

Még valami, ami az “ezt sem csinálhatjuk idén” listára került.

blank

blank

Az életben vannak olyan dolgok, amelyek a legnagyobbakat sem kímélik. Igaz ez a különböző filmes -és videójátékos franchiseokra is, hiszen a már bő egy éve tomboló koronavírus-járvány miatt számos kasszasikernek szánt produktum megjelenését kellett elhalasztani. A mozgóképimádók újabban a Venom második részének csúszása miatt szomorkodhatnak, míg akik a virtuális térben érzik magukat otthonosabban, szintén lógathatják az orrukat, mivel a Harry Potter világában játszódó Hogwarts Legacy, valamint A Gyűrűk Ura egyik fontos mellékszereplőjét középpontba állító The Lord of The Rings: Gollum után egy harmadik népszerű címről, a Gotham Knightsról is kiderült, hogy nem érkezik meg idén a boltok polcaira. A WB Games Montréal a játék hivatalos Twitter-fiókján megosztott közleményben tudatta a szomorú hírt a játékosokkal, amelyben az olvasható, több időre van szükségük ahhoz, hogy a program azt az élményt nyújtsa a játékosoknak, amelyet ők megálmodtak. Ezenkívül megköszönték a támogatást, és bizakodtak, hogy az elkövetkezendő hónapokban több részlettel szolgálhatnak majd a játékot illetően. Az ok tehát ezúttal nem a pandémia, de azért ez a szöveg is kezd már egy kicsit sablonossá válni, mivel az utóbbi időben több stúdió is ezzel hozakodott elő a halasztás miértjét megindokolva.

De valószínűleg bölcsen cselekedtek, mivel a tavaly augusztusban bejelentett Gotham Knighsot a tavalyi esztendő nehézségeit ismerve elég merész húzás lett volna idén megjelentetni, mivel egy eléggé különös és ambiciózus projektről van szó. A Batman: Arkham-játékok nyomvonalát követő program ugyanis egy kooperatív akciójáték, amelynek főszereplője viszont nem a Sötét Lovag, hanem szövetségesei. A történet szerint Bruce Wayne halálával a városon úrrá lesz a káosz, amin csak egy fiatal szuperhősgárda – Robin, Éjszárny, Piros Sisak és Batgirl – tud segíteni. Küldetésük azonban nem veszélytelen, ezért nem egyedül, hanem közös erővel szállnak szembe a Gothamet fenyegető veszedelemmel, melyet az titokzatos szervezet, a Baglyok Bírósága jelent, amivel a Batman: A rajzfilmsorozat univerzumában játszódó Batman: The Adventures Continue című képregény folytatásában is találkozhatunk hamarosan. Ez így elsőre elég frankónak hangzik, reméljük, a WB Games Montréal tényleg kihasználja a csiszolásra kapott plusz időt, és nem fogunk csalódni.

A Gotham Knights tehát valamikor 2022-ben érkezik PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, Xbox Onre-ra és Xbox Series S/X-re.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak