Kapcsolat

Tech

Idén nagyobb ráncfelvarrást kap a Windows 10

Új függöny az ablakokra

blank

blank

Hivatalos bejelentést ugyan még nem tett a Microsoft, egy álláshirdetésből azonban már tudni lehet, hogy idén nagy átalakításon fog átesni a Windows 10. A cég egy szoftvermérnököt keres 2021-es terveihez, de nem kell aggódni, a Windows 10 nem megy sehova. A redmondi vállalat továbbra is tartja magát ahhoz, hogy ez az a platform, melyre szolgáltatásként tekint és folyamatos fejlesztésekkel tartja naprakészen.

Az azóta már törölt bejegyzésben a Microsoft alaposan körülírta a Windows evolúciójának következő lépését. Az elsősorban vizuális megjelenést felfrisstő csomagban egy mindent átölelő ráncfelvarrást szeretnének végrehajtani, mely “tudatja a vásárlókkal, hogy a Windows visszatért, és biztosítja a felhasználókat afelől, hogy a Windows a legjobb felhasználói operációs rendszer”.

A Windows Latest értesülései szerint a Sun Valley névre keresztelt frissítés során a Start menü, a Taskbar és a Windows applikációk is nagy előrelépésen esnek át. A pletykák szerint már a bétatesztelés zajlik, ami akár azt is jelentheti, hogy már idén februárban megkaphatják rendszereink a szóban forgó frissítést. Persze “mezei” felhasználóként reálisabb a második-harmadik negyedév, attól függően, hogy mikor görgetik ki az Insider buildet.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak