Kapcsolat

Film

Igazi szuperhős-trióval jön a Mad Max előzményfilm

George Miller visszatér a Mad Max világába, méghozzá nem akármilyen nevekkel a fedélzeten.

blank

blank

Régóta rebesgetik, hogy a George Miller által teremtett disztópikus világ a negyedik Mad Max-film után egy előzménytörténettel gazdagodik, központjában A harag útjában Charlize Theron (A halhatatlan gárda, A rém) által alakított Furiosával. És hogy miért pont ő? A karakter több szempontból is olyannyira jól működött, hogy végül még a show-t is sikerült ellopnia a Tom Hardy (Venom, A visszatérő) által életre keltett címszereplő elől. Nem is csoda hát, hogy Miller egy, a karakterre összpontosító szólófilmet szeretne forgatni, amely a Halhatatlan Joe vezérévé avanzsáló amazon fiatalkorát meséli el. Ebben azonban már nem Theron fogja alakítani a karaktert.

Noha a projekt még mindig nem kapott zöld utat a Warner Bros.-tól, nagy valószínűséggel fog, ugyanis az előrehozott kaszting során a produkciónak olyan nagyágyúkat sikerült megnyernie magának, mint Anya Taylor-Joy (Új mutánsok, Széttörve, Üveg), Chris Hemsworth (Thor, Hófehér és a vadász) és Yahya Abdul-Mateen II (Watchmen, Aquaman) – számolt be róla a The Hollywood Reporter. A címszereplőt Taylor-Joy alakítja, Hemsworth és Abdul-Mateen II karakterét azonban most még nem ismerhetjük, minthogy a forgatás megkezdésének az időpontját sem.

Taylor-Joy a minap már nyilatkozott a szerepről: “Nehéz szavakba önteni, de az első gondolatom talán az volt, hogy elképesztően hálásnak érzem magam, és egyben nagyon izgatott vagyok. Keményen kell majd dolgoznom, de sehogy sem tudom elképzelni, hogy Charlize Theron nyomdokaiba léphetnék, annyira mesteri munkát végzett Furiosa karakterével. Többek közt pont miatta szerettem bele [a karakterbe], de nekem valami teljesen mást kell csinálnom.”

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak