Kapcsolat

Film

Igen érdekes címmel rendezi meg a Netflix saját globális rajongói eseményét, amelyhez már előzetes is érkezett

Nem tudni, mi sül ki belőle, de az biztos, hogy van hozzá elég tartalom.

blank

blank

Minden évnek volt egy napja, mely valóságos örömünnepnek számított a geek kultúráért rajongók számára. Természetesen a San Diego-ban megrendezett Comic-Con-ról van szó, ahol a stúdiók és a különböző tévécsatornák elhintettek néhány infómorzsát a közeli-és távoli jövőben esedékes produkcióikról. A globális koronavírus-járvány miatt azonban a rendezvényt sem tavaly, sem idén nem lehetett megtartani (legalábbis hagyományos keretek között), ám a rajongóknak így sem kellett szomorkodniuk, hiszen a Disney Plus’ National Streaming Day, illetve a pandémia ellenére megtartandó DC FanDome némileg kárpótolta őket. Mögöttük pedig természetesen a világ vezető streamingszolgáltatója, a Netflix sem akar lemaradni, a kalforniaiak ráadásul szépen belehúztak, hiszen a nyári Witcher Con és a Netflix Geeked Week után újabb rajongói esemény megrendezésére adták a fejüket, amely igen érdekes címmel rendelkezik, és már előzetes is érkezett hozzá.

A szeptember 25-én megrendezésre kerülő rendezvény ugyanis a „Tudum” nevet kapta, ami elsőre sokaknak talán semmit sem mond (a magyar nyelvben a „Tádám” szóval állhat leginkább rokonságban), de ha elindítunk egy filmet/sorozatot a Netflix kínálatából, máris megvilágosodhatunk, hiszen a cím a streamelős óriás ikonikus logója introjának egyfajta „fonetikus átírata”.

Most, hogy már ezt is tudjuk, rátérhetünk az eseményre, mely magyar idő szerint este hat órakor kezdődik, és a Netflix őszi-téli „kollekciójának” krémjére fog koncentrálni. A repertoár részét friss hírek, új előzetesek, valamint exkluzív klippek képezik, interaktív panelekkel és a stúdió alkotóival és sztárjaival folytatott beszélgetésekkel megspékelve. A háromórás eseményen több, mint 70 produkció kerül majd terítékre, köztük olyan címek, mint a Stranger Things, A Bridgerton család, a Vaják (és előzménye, a The Witcher: Blood Origin), a Cowboy Bebop, a Cobra Kai, a Red Notice (Különösen veszélyes bűnözők), a The Old Guard, Az Esernyő Akadémia, vagy a Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence főszereplésével készült Don’t Look Up!

Ezenkívül a Netflix figyelmet szentel külföldi „forrásainak” is, hiszen a főműsor előtt lesz egy blokk, amelyben koreai és indiai sorozatok/filmek, illetve anime tartalmak kapnak helyet, amik a streamelős óriás zászlóshajói lehetnek belátható időn belül. A Tudum tehát szeptember 25-én, este hat órakor kezdődik, és természetesen a Netflix valamennyi hivatalos cstornáján (Youtube, Facebook, Twitter, Twitch) élőben lehet követni. Aki még többre kíváncsi, bátran keresse fel az esemény hivatalos weboldalát.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, valamint ha érdemesned látod, támogasd munkánkat Patreonon, hogy fejlődni tudjunk!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak