Kapcsolat

Gaming

Igencsak ütős lesz a PlayStation Plus januári felhozatala

2021 nem is indulhatna szebben a PlayStation Plus előfizetőknek.

blank

blank

Bármily hihetetlen, hamarosan véget ér ez az év is, szóval éppen itt volt a legfőbb ideje, hogy a Sony felfedje, mik lesznek a PlayStation Plus januári ingyenes játékai. A megjelenéseket szokás szerint videóban mutatják be nekünk, mi pedig örülhetünk, hiszen igen jó játékokat kapunk a havidíjunk ellenében.

GreedFall

blank

A Focus Home Interactive kiadói és a Spiders fejlesztői tevékenységének gyümölcse a GreedFall, mely egy igazi nagybetűs old-school szerepjáték. És bár nem az RPG-k csúcsa, egy meglepően kellemes játékélményt ígér azoknak, főleg azoknak, akik szerették anno a BioWare korai munkáit: kellemes sztori, irdatlan mennyiségű tartalom, jó játékmenet. Éppen elég ahhoz, hogy a játék kisebb hiányosságai felet szemet hunyjunk, főleg, ha kvázi ingyen adják.

A Greedfall 2019 szeptember 10-én jelent meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de hamarosan befut az újgenerációs változat/frissítés is.

Shadow of the Tomb Raider

blank

A Square Enix tolmácsolásában készült Lara Croft legutolsó kalandja során Dél-Amerika dzsungeleibe megyünk sírokat fosztogatni, de az eredeti számításokba szokás szerint itt is hiba csúszik. Ezúttal egy sokkal harcedzettebb Lara bőrébe bújva indulunk egyszemélyes bosszúhadjáratra, miközben a világot is igyekszünk megmenteni. A kérdés csak az, hogy milyen áron?

A Shadow of the Tomb Raider 2018 szeptermber 14-én jelent meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Next-gen frissítés Lara utolsó kalandja esetében is várható.

Maneater

blank

A Rebellion mondhatni, teljesen új vizekre evezett a Maneaterrel, de ezt mi egy cseppet sem bánjuk. Hatalmas emberevő cápának lenni nagyon jó móka, pláne ha falási rohamaink után különféle agyament mutációkat is magunkra aggathatunk. Nincs is abszurdan félelmetesebb egy parton ugrálva közlekedő, nyakig páncélozott vagy éppen elektromos halnál. Persze mire oda jutunk, hogy a hét tenger minden hala és embere rettegi majd nevünket, hosszú és veszélyes út vár ránk, de megéri, főleg ha mindezt egy DualSense vezérlővel a kezünkben visszük véghez – dacára, hogy a Maneater PS5-ös változatát kapjuk ajándékba januárban.

A Maneater 2020 május 22-én jelent meg PC-re, PlayStation 4-re, és Xbox One-ra, de az újgeneráció piacra kerülésével befutott a PlayStation 5-ös és Series X / S-es verzió is, illetve a jövő év folyamán a Nintendo hibrid konzolján is tiszteletét teszi.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak