Kapcsolat

Gaming

Így fest a Mass Effect: Legendary Edition az eredetihez képest

After Before

blank

blank

Mint az tudvalévő, a Mass Effect: Legendary Edition az egész Mass Effect trilógiát hozzá egyetlen tető alá, karöltve az összes DLC-vel (egyet leszámítva) és további kisebb-nagyobb javításokkal egyetemben. De az első és legszembetűnőbb mindenki számára talán az ilyenkor joggal elvárt látványbeli javulás lesz. A Mass Effect: Legendary Edition az eredetihez képest számos ponton szebb lesz: jobb bevilágítás, részletesebb textúrák, nagyobb felbontás és megannyi apróbb részlet színesíti tovább az amúgy is szép játékot.

A tavaly novemberben bejelentett játék trailerét már láthattuk, megjelenése továbbra is május 14-én lesz esedékes PC, Xbox One és Series X/S, PlayStation 4 és 5 konzolokon egyaránt. De ez nem jelenti azt, hogy ne láthatnánk addig még újdonságokat. A legújabb videóért a játék hivatalos weboldalára érdemes ellátogatni, ahol két videó és két kép is várja az érdeklődőket. Némi görgetés után személyesen is megcsodálhatjuk, hogy mennyiben javult a Mass Effect: Legendary Edition az eredetihez viszonyítva.

A weboldalon beágyazott videót sajnos átemelni nem tudjuk, így azoknak, akik nem akarnak tovább szörföni a neten, csak a Twitteren megosztott tartalmat tudjuk mellékelni, íme:

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak