Kapcsolat

Gaming

Ennyit változott a Cyberpunk 2077 az 2018-as E3 demóhoz képest

Feltéve persze, ha alá tudod pakolni a vasat…

blank

blank

A játékok kivétel nélkül sokat változnak az első közzétett játékmenet videókhoz képest, nincs is ebben semmi meglepő. Abban viszont már annál inkább, hogy amíg az esetek többségében lebutításról van szó, addig a Cyberpunk 2077 a 2018-as E3 során bemutatott demóhoz képest nemhogy kevésbé lett látványos, de inkább sokkal szebb lett a végkifejletre – képünk (helyesebben szólva videónk) is van hozzá, ami demonstrálja ezt:

Persze a videóban látottak eléréséhez egy bitang erős vasra is szükség van (4K felbontáson, természetesen ultra beállítások és sugárkövetés mellett egy RTX 3080), ez a nagy többséget jelen pillanatban pedig aligha vigasztalja vagy boldogítja. Pláne hogy konzolokon (főleg a leköszönő generációsokon) a helyzet a beszámolók alapján elég súlyosnak tűnik. Remélhetőleg a teljesítmény is mielőbb a demóhoz hasonló fejlődést mutat majd. A CD Projekt Red egyébként legkésőbb februárra ígéri a Cyberpunk 2077 teljes gatyába rázását, ideértve a PlayStation 4-es és Xbox One-os változatokat is.

Némi öröm az ürömben, hogy a PlayStation 4 verziót az új konzollal ingyen cserélhetjük majd PlayStation 5 verzióra, csak legyen szerencsénk rátenni a mancsunkat egy új konzolra. Persze akinek nagyon fáj a foga egy PlayStation 5-re, annak sem ajánljuk, hogy menet közben raboljon ki konzolszállítmányokat, a türelem ugyanis rózsát… ez esetben újgenerációs konzolt terem.

blank


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, valamint légy te is a Cyberpunk 2077 – Hungary csoport tagja!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak