Connect with us

Ne hagyd ki

Tikkep-trükkök – Így szerezheted meg a legendás dildót a Cyberpunk 2077-ben

Arra az esetre, ha valaki egy dildót szeretne hasznosítani a Cyberpunk 2077-ben.

Publikálva:

Ha valaki nem látott volna már így is elég dildót a Cyberpunk 2077-ben, netán azon morfondírozik éppen, hogy a Saints Row után mikor foghat végre a kezében is egyet (virtuálisan persze, nem akarunk senki magánéletében vájkálni), nos… akkor jó hírünk van. Tippek-trükkök rovatunk keretében elmondjuk, hogyan szerezhető meg a Cyberpunk 2077 egyik legendás fegyvere, avagy a műbré.


A bájdorong beszerzésének legelső komponense rögtön a játék első felében jön szembe velünk, méghozzá Meredith Stout személyében, tudniillik a Militech megbízottja rejtegeti a szóban forgó kicsikét. Ha a Hammerhead megvásárlásakor besegítünk a méretes titkokat rejtegető öltönykének a Maelstrom banda ellen, akkor a jó tett helyébe jót várj alapon már csak türelemmel kell lennünk, és ahogy a mondás is tartja, a türelem műfa… (fenyőt?), azaz rózsát terem.

Nem sokkal a feladat elvégzését követve ugyanis Meredith a No-Tell Motel egyik meghitt szobájába invitál minket egy romantikus légyottra. Sajnos az, hogy a lepedőakrobatika során mekkora szerep jut Sir John Phallustiffnek (vagy ahogyan a magyar fordításban találkozhatunk vele, Faszállító Jánosnak), az a korhatáros képkockák során sem derül ki. Mindenesetre a szemfüles játékos felfedezheti, hogy a plasztikfalloszt korábbi gazdája az akciót követően hátrahagyja a tett helyszínén. Hogy feledékenységből, emlékül, esetleg ajándék gyanánt, arról csak találgatni lehet, hiszen nem kapunk hozzá használati utasítást. Egy azonban biztos: Jancsit a leghatékonyabban hátulról érdemes hasznosítani a hátralévő Cyberpunk 2077 játékmenetünk során.


Érdekesség, hogy a dildót fejleszteni is lehet az utcai bunyós képességfán, vagyis nemcsak megtalálásakor, de jóval később is segítségül hívhatjuk. Ellenfeleink legnagyobb szerencséjére a műfallosszal történő ütlegelés azonban nem halálos, mivel tompa fegyvernek számít, cserébe viszont együtt kényszerülnek leélni hátralévő életüket a tudattal, hogy egyszer egy broki verte őket kómába.


Ha tetszett a cikk, további tartalomért kövess minket a Facebookon!

Kövess minket Facebookon

---

GameArs © 2024 Minden jog fenntartva. A weboldalon fellelhető tartalom felhasználása, utánközlése kizárólag engedéllyel lehetséges. Elérhetőség: gamears@gamears.hu